En liten bit hjemmefra
Når det kommer til syltetøy er mammas rørte rips- og bringebærsyltetøy det beste jeg vet! Det er søtt og syrlig på samme tid, og før du aner ordet av det, smeller et ripsbær mellom tenna. Nå har jeg kommet et stykke på vei for å gjenskape akkurat det samme syltetøyet 70 mil unna. For nå har jeg akkurat plantet stiklinger fra mammas hage her i hagen min. De ser fremdeles litt pjuskete ut, men annet kan jeg vel ikke vente etter ferden. Jeg krysser fingrene og håper de overlever alle som én. Jeg vet ikke hvar sorten heter, men de gir store, saftige bær og er veldig gode.
Litt pjusk! Jeg gav dem rikelig med hønsegjødsel og vann rett etter at jeg puttet dem i jorda, så da håper jeg de har overlevd bilturen.
[…] som husker bringebærstiklingene jeg tok med meg hjemmefra i fjor sommer? Her kan du lese om dem. Selv om de så ganske så pjuskete ut, har de kommet seg veldig og ser riktig så fine […]
[…] som husker bringebærstiklingene jeg tok med meg hjemmefra i fjor sommer? Her kan du lese om dem. Selv om de så ganske så pjuskete ut, har de kommet seg veldig og ser riktig så fine […]
[…] bringebær også. Og det trengs, for det er ikke mange plantene jeg har her hjemme, men de jeg fraktet med meg hjemmefra Inderøya, er riktig så fine og bra. Jeg må spe på litt fra butikken også. Ripsbuskene vi har er ikke så […]