Fin bris i Halden!
Tidlig i vår fikk Halden sin første sushirestaurant og nå har jeg endelig fått prøvd den ut jeg også. Jeg har forsøkt å få bord der før, men da var ventetiden for å få bord så lang og sulten stor, så jeg måtte finne et annet alternativ. Sjøbris heter restauranten som ligger helt på bryggekanten, og de serverer skikkelig lekker og god sushi. Så friskt og ferskt, fargerikt og delikat! Jeg synes dessuten at det var ganske billig – kr 114 for et brett shikoku, med 6 nigribiter og 4 makibiter og kr 102 for et brett tempura maki med 9 biter. Det er jo rett og slett ikke mye dyrere enn brettene jeg kjøper på den lokale Rema 1000 butikken.
Shikoku – 6 bitermed nigri og 4 biter maki
Kokken Phisoot Sukanisai lagde veldig god mat.
Eier Magne Rekstad. Magne er også medeier i Erlandsens Conditori i Halden og driver Kuler & Krutt Catering på Kaserna i Halden.
Tempura maki med fritert scampi og avokado. Deilig, deilig!
[…] Postet av frutimian http://frutimian.ipublish.no/2011/08/11/fin-bris-i-halden-sj%c3%b8bris-fiskerestaurant/ […]
Har ikke smakt sushi der nede, men MÅ jo bare fortelle at de har en helt fantastisk god fiskesuppe der:)…
Får prøve den neste gang 🙂