Brødbaking til lanseringsfest

Du må være innlogget for å bruke disse funksjonene.

Legg til som favoritt

Legg til i ukemenyen

Legg til i handlelista

Brødbaking til lanseringsfest

Den må tidlig opp på morgenen den som skal bake gode brød! Sjekk ut den svære brøddeigen som jeg rørte sammen i går kveld. 4 kg hvetemel, 3 1/2 liter vann, 25 g gjær og 10 ts (!) salt så sånn ut klokka 06.00 i morges!

Brødbaking til lanseringsfest

Jeg måtte ta kjøkkenbordet til hjelp, for benkene mine er ikke store nok til å takle dette. Som du kan se, er deigen skikkelig løs (det kan du jo lese ut av oppskriften over bildet også. Den har nesten 88% vanninnhold!). Dette er en ciabattaoppskrift fra den amerikanske bakeren Jim Lahey.

Brødbaking til lanseringsfest

Jeg lager ikke tradisjonelle ciabatta, men store brød. Spennende å se om de kommer ut av formene like hele ettersom deigen er så løs.

Brødbaking til lanseringsfest

Den gikk litt i stykker da jeg hvelvet den ut av formene, men det vises ikke på det ferdige resultatet.

Brødbaking til lanseringsfest

Brødene er klare for kveldens store happening! Jeg gleder meg til å presentere boka for en stor haug med venner. Det blir stas!

Det kommer, selvfølgelig, et blogginnlegg fra lanseringsfesten!

Husk at du kan bestille den nye boka mi, Søndagsmiddag, ved å sende en mail til marit@mrw.no. Den koster kr 349 + porto.

Ett kommentar til “Brødbaking til lanseringsfest”

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Utvikling og Hosting av Sircon