Arme riddere

Du må være innlogget for å bruke disse funksjonene.

Legg til som favoritt

Legg til i ukemenyen

Legg til i handlelista

Arme riddere

Ungene elsker arme riddere, så her i huset serveres det til frokost nesten hver eneste lørdag og søndag! Som oftes bruker jeg vanlig grovt brød til ridderne, men skulle det ligge noen loffrester rundt å slenge, blir stasen ekstra stor når maten kommer på bordet.

Kan noen av dere som er over 40 år (jeg tipper du må være det for å huske følgende) huske en scene fra filmen Kramer mot Kramer, der Dustin Hoffman og Meryl Streep spiller et separert ektepar som kjemper om foreldreretten til den lille hjerteknuseren Billy, der Dustin Hoffman lager arme riddere til Billy? Seansen endte i kaos og gav mor nok et argument for at det var hun som burde ha foreldreretten. Nok om det triste!

Her blir det aldri kaos når de arme ridderne står på menyen! Kun ekstatisk stemning.

Arme riddere

Dette trenger du for å lage arme riddere til 2 personer
2 egg
1 1/2 dl melk
1 ss sukker
1 ts kanel
4 skiver brød
smør og olje til steking

Arme riddere

Ha alt i en bolle og pisk det lett sammen. Dypp én og én loffskive i eggeblandingen og vend den rundt til den har trukket til seg så mye væske som den kan.

Smelt sammen smør og olje  i en stekepanne og legg i loffskivene. Stek skivene på middels varme til de er gyllenbrune på begge sider. Serveres varme med litt godt syltetøy.

Arme riddere

 

 

4 kommentarer til “Arme riddere”

  1. Det ble din oppskrift og arme riddere til frokost i dag: smakte nydelig. Barna trodde de fikk servert kaker;) Jeg hadde fjernet skorpa;)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Utvikling og Hosting av Sircon