Grillede nekatriner med yoghurtkrem

Du må være innlogget for å bruke disse funksjonene.

Legg til som favoritt

Legg til i ukemenyen

Legg til i handlelista

Grillede nekatriner med yoghurtkrem

Sola skinner, jeg er i  et like strålende humør som den forannevnte og jeg kjøpte akkurat en kurv med nektariner på butikken! Hva bedre å gjøre da enn å fyre opp grillen, legge på nektarinene og lage en aldeles fabelaktig dessert!

Det som skjer når du legger frukt på grillen er at all sødmen i frukten bare eksploderer ut og du får en supersøt og knallgod frukt. Det er bestandig best å bruke frukt som er godt modnet slik at den har mye smak fra før av.

Grillede nekatriner med yoghurtkrem

Dette trenger du for å lage grillede nektariner med honning- og yoghurtkrem til 4 personer
1 neve mandelflak
2 dl kremfløte
1 ts vaniljesukker
4 ts honning
1 ½ dl gresk yoghurt
4 modne nektariner

Rist mandelflakene i en tørr stekepanne, på middels varme, til de blir gyldenbrune. Legg dem tilside.

Pisk en lett krem av fløten og vaniljesukkeret.

Bruker du en fast honning, varmer du opp halvparten over et vannbad eller i mikrobølgeovn. Bland den flytende honningen med yoghurten og bland det deretter inn kremen.

Del nektarinene i to og ta ut steinene.

Fyr opp grillen (eller bruk en grillpanne) og grill nektarinene, over sterk varme i 2-3 minutter på hver side. Fordel resten av honningen over nektarinene.

Strø over mandelflakene og server.

Grillede nekatriner med yoghurtkrem

Nyt dagen!

Grillede nekatriner med yoghurtkrem

4 kommentarer til “Grillede nekatriner med yoghurtkrem”

  1. Hei. Vet ikke om jeg kommer igjennom , all den tid jeg ikke har nettside. Hvis ikke , så får jeg sitte der med nektariner mine. Saken er nemlig den at jeg har en kurv med nevnte frukt som jeg ikke helt vet hva jeg skal gjøre med, den er litt smakløs, ikke er det noe grillvær heller. Kan jeg » sprite » den opp litt i stekeovnen ? Jeg synes oppskriften din høres veldig god ut. Fin blogg du har. Du var den første jeg dumpet borti , da jeg fikk meg iPad for 2 år siden og jeg kommer til å fortsette å følge deg. Hilsen Greta .

  2. Hei Greta!
    Sprit dem opp i stekeovnen. Du kan sette på grillelementet i stekeovnen og legge dem under der. har du noen dråper juice også, kan du legge det i en oldfast form dammen med nektaringene. Lykke til!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Utvikling og Hosting av Sircon