Deilig fiskeform med bacon og valnøtter

Du må være innlogget for å bruke disse funksjonene.

Legg til som favoritt

Legg til i ukemenyen

Legg til i handlelista

Deilig fiskeform med bacon og valnøtter

Selv jeg som lager så mye mat som jeg gjør, synes ikke det bestandig er like enkelt å finne på spennende og varierte middager hver dag. Det kan være litt utfordrende til tider. Det er dessuten ikke bestandig at verken humøret eller tiden er åpen for de store kreative utfoldelsene. Det er da jeg er så lykkelig for å ha stekeovn! Bare jeg får putta noen råvarer oppi ei langpanne, dryssa over litt krydder og olivenolje, vet jeg at det er et god måltid i sikte om ikke alt for lenge.

Det som er essensen i denne måten å lage middag på, er å ta et kjøleskapsraid (under forutsetning av at det faktisk finnes noe der – noe det bruker å gjøre her i huset) og plukke ned fra hyllene og rote fram fra grønnsaksskuffen. Mye god mat har blitt til på denne måten.

Kjøleskapsraidet denne gangen endte slik!

Deilig fiskeform med bacon og valnøtter

Dette trenger du for å lage fiskeform med bacon og valnøtter til 4 personer
4 store poteter
2 gulrøtter
1 ts salt
2 ss olivenolje
125 g bacon
250 g seifilet
250 g laksefilet
noen grener timian
100 g valnøtter

Sett stekeovnen på 225 grader varmluft.

Vask potetene og skrell gulrøttene. Skjær dem i tynne skiver og legg dem i en ildfast form. Ha over olivenoljen og halvparten av saltet og bland det sammen. Stek i 12-15 minutter. Del opp baconet i mindre biter og ha det oppi etter 6-7 minutters steketid.

Deilig fiskeform med bacon og valnøtter

I mens deler du fisken i terninger. Skru ned varmen til 200 grader og fordel fiskestykkene og noen timiangrener rundt om. Stek videre i 7-8 minutter til fisken er ferdig. Valnøttene kan du dysse over når det er noen stekeminutter igjen.

Vips så er middagen ferdig. Jeg tar gjerne en spiseskje med rømme til.

Deilig fiskeform med bacon og valnøtter

Jeg elsker mat som dette! Så utrolig godt og enkelt!

Deilig fiskeform med bacon og valnøtter

5 kommentarer til “Deilig fiskeform med bacon og valnøtter”

  1. Jeg elsker også middager der man bare putter ingrediensene i en gryte eller form, og så lager den seg selv – iallfall på travle dager. Når legger du valnøttene oppi? Elsker bloggen din! Kommer du til å legge ut flere oppskrifter på babymat?

  2. Hei Lise!
    Takk for hyggelige ord 🙂
    Valnøttene drysser jeg bare over og tar med de siste stekeminuttene. Skal sette det inn i oppskriften.
    Litt usikker på om det blir mye mer babymat. Vi får se hva tiden bringer.
    God sommer til deg 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Utvikling og Hosting av Sircon