Morsomme grillspyd
Har du tørt brød liggende i brødboksen, er det perfekt å ta med på grillen neste gang du skal træ noen godbiter på et spyd. Her får de selskap av både bacon, entrecôte og sitron og det blir riktig så godt, må sies.
Egentlig liker jeg å ha ganske så like råvarer trædd på ett og ett spyd. Da har jeg best kontroll på grilltiden og får lettest et godt resultat. Så du kan gjerne gjøre det med disse ingrediensene også. Her er det imidlertid bare baconet du trenger å bekymre deg for, for å være siker på at det blir gjennomstekt. La det være litt opperom mellom det du trær på spydet.
Dette trenger du for å lage 4 grillspyd med både entrecôte, bacon, sitron og landbrød
2 sitroner
3 tykke skiver med loff eller landbrød
400 g entrecoté
6 skiver bacon
½ dl olivenolje
1 neve timian
salt
pepper
Del sitronene i båter. Skjær hver brødskive i 4 deler og del opp kjøttet i terninger. Træ alt innpå 6 grillspyd. Pensle spydene med olivenolje. Finhakk timianen og strø den, salt og pepper over spydene.
Legg spydene på en forholdsvis varm grill og grill spydene i 4-5 minutter på hver side.
Ser ikke dette utrolig godt ut? Jeg sier bare nam!
Denne rustikke salaten med muggost og nøtter smaker kjempegodt til.
[…] grillspydene med kjøtt og sitron passer godt til potet- og […]