Varm sjokolade med krem
Varm sjokolade med krem er perfekt å lage når man er rød i kinnene etter aking eller skitur, eller når man rett og slett bare lyst på en god, varm drikke.
LES MER: Sjekk ut Fru Timians VARM SJOKOLADE
Når du lager drikken med så mye sjokolade som jeg gjør her, blir den kraftig både i smaken og mektig å drikke. Og så er det jo så godt med lett pisket krem på toppen – og kanskje litt finhakket sjokolade oppå toppen igjen! Nam! Kos deg!
LES MER: Er du klar for en kopp OPPFRISKENDE INGEFÆRTE MED SITRON
Teksten fortsetter under annonsen
Ingredienser
5 dl melk
1 ts vaniljesukker
2 dl kremfløte
Slik lager du varm sjokolade med krem
Hakk opp sjokoladen og ha 80 gram i en kjele sammen med melken. Varm det opp til kokepunktet.
Varm den på forholdsvis svak varme til den når kokepunktet. Pisk rundt noen gangen, båre for å forsikre deg om at det ikke setter seg fast i bunnen og for å røre ut sjokoladen skikkelig. Hell det over i en kopp eller et glass.
Mens sjokoladen varmes opp, kan du piske kremen. Pisk den til den blir akkurat passe luftig – du skal stoppe piskingen før den blir stiv.
Ha kremen oppå sjokoladen og dryss resten av den hakkede sjokolade på toppen.
Kos deg!
Denne oppskriften skal prøves ut her hos oss! 🙂
Kos dere, Jill!
[…] Varm sjokolade med krem […]
Kult glass, hvor er det kjøpt
Takk, Charlotte!
Det er veldig lenge siden jeg kjøpte det, men innbiller meg at det er kjøpt på Lagerhaus i Grensen i Oslo sentrum.
De heter Hobstar glass og selger i flere nettbutikker ☺️