Rekesmørbrød

Du må være innlogget for å bruke disse funksjonene.

Legg til som favoritt

Legg til i ukemenyen

Legg til i handlelista

Rekesmørbrød

Ja, jeg vet at det er på vinteren rekene smaker aller best, men jeg spiser dem mer enn gjerne på sommeren også. Det er jo da hele stemningen er helt perfekt.

Når det er sagt spiser jeg reker hele året. En liten pose reker og en skive godt brød skaper kjapt en fest på en helt vanlig ukekveld. Sånt kan jeg like!

Som oftest når jeg spiser reker, lager jeg en kjapp remulade i en eller annen form som jeg enten har over eller under rekene. Her blander jeg sammen hele sulamitten og får den beste rekesalaten! Bare prøv den og kjenn selv!

Rekesmørbrød

Dette trenger du for å lage saftige rekesmørbrød til 4 personer
700 g ferske reker (med skall)
6 ss majones
6 ss gresk yoghurt
saft av ½ sitron
9–10 grener gressløk
½ ts salt

Rens rekene. Bland sammen majonesen, yoghurten og sitronsaften. Klipp opp gressløken i småbiter og bland inn. Smak til med salt. Rør inn rekene.

Rekesmørbrød

Rekesmørbrød

Rekesmørbrød

Godt måltid!

 

 

2 kommentarer til “Rekesmørbrød”

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Utvikling og Hosting av Sircon