Når sulten er stor og tiden knapp, er som kjent gode råd dyre. Her skal du få et råd aldeles gratis! Har du en pakke lomper i hus, kan du lage pizza på under 15 minutter! Start hele prosessen med å sette på stekeovnen på 230 grader varmluft eller på pizzafunksjon med like høy varme, om du nå har det på stekeovnen din. Så er det bare å finne fram det du nå måtte ha lyst til å ha som smaker på pizzaen din.

For å få en sprø bunn er det best å steke lompepizzaen på en rist. Husk da å sett et stekebrett – gjerne kledd med bakepapir – på rillen under risten slik at du slipper at osten (som jo bestandig smelter litt utenfor pizzabunnen) smelter ned i stekeovnsbunnen.

Her har jeg lagd tre ulike versjoner. Det står under hvert av bildene hva jeg har brukt.

Pizza på under 15 minutter!

Dette trenger du for å lage lompepizza 
Buers lomper eller lefser – beregn 2 til 3 lomper per person
moste, hermetiske tomater
tørket oregano
revet hvitost
fersk mozzarella
kokt skinke
spekeskinke
rødløk
marinerte hvitløksfedd
cherrytomater
basilikum
ruccola

Stek pizzaene i 10-12 minutter. Ettersom du steker på varmluft, kan du steke flere brett samtidig.

Birgers beste lefsepizza

Pizza på under 15 minutter!

Her bruker jeg Birgers beste lefser i tillegg til revet ost, hermetiske tomater og tørket oregano. Så har jeg på spekeskinke, ruccola og basilikum når den er ferdig stekt.

Pizza på under 15 minutter!

Tacolompepizza

Pizza på under 15 minutter!

Her bruker jeg tacolomper mer revet hvitost, hermetiske tomater, rødløk i tynne båter, marinerte hvitløksfedd, kokt skinke og ruccola.

Pizza på under 15 minutter!

Speltlompepizza

Pizza på under 15 minutter!

Her bruker jeg speltlomper, hermetiske tomater, ferske tomater, fersk mozzarella, tørket og fersk oregano.

Pizza på under 15 minutter!

Sånn ser den ut etter 12 minutters steking.

Dette blogginnlegget er skrevet som en del av et samarbeid jeg har med Buer lompe- og lefsefabrikk. 

Print Friendly

Lesernes kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *