Jeg vet at disse marsipanstengene er en stor slager for mange av dere. Så utrolig gode i smaken og veldig enkle å lage! Det er i grunn en upåklagelig kombinasjon!

Her har jeg lagd en litt annen versjon av stengene, nemlig små marsipankuler. Supergode! De er dessuten fine å gi bort hvis du skal på besøk nå før jul eller i julen.

Deilige marsipankuler

Dette trenger du for å lage ca. 25 marsipankuler
75 g tørkede aprikoser
50 g mandler
400 g marsipan med minimum 50% mandler
100 g mørk sjokolade
10 g Delfiafett
1 dl bakekakao

Deilige marsipankuler

Finhakk aprikosene og mandlene til marsipankulene og kna dem inn i marsipanen. Del massen i 25 deler og rull dem ut til kuler.

Smelt sammen sjokolade og Delfiafettet og vend marsipankulene i sjokoladen. Noen kan du ta opp og legge rett over på en bakerist, men andre kan du rulle i en skål med bakekakao før du legger over på en bakerist.

Deilige marsipankuler

Deilige marsipankuler Deilige marsipankuler Deilige marsipankuler

Punsjestengene som du ser til venstre på bildet, finnet du oppskriften på her.

 

 

 

 

 

Print Friendly

Lesernes kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *