Deilige marsipankuler
Jeg vet at disse marsipanstengene er en stor slager for mange av dere. Så utrolig gode i smaken og veldig enkle å lage! Det er i grunn en upåklagelig kombinasjon!
Her har jeg lagd en litt annen versjon av stengene, nemlig små marsipankuler. Supergode! De er dessuten fine å gi bort hvis du skal på besøk nå før jul eller i julen.
Dette trenger du for å lage ca. 25 marsipankuler
75 g tørkede aprikoser
50 g mandler
400 g marsipan med minimum 50% mandler
100 g mørk sjokolade
10 g Delfiafett
1 dl bakekakao
Finhakk aprikosene og mandlene til marsipankulene og kna dem inn i marsipanen. Del massen i 25 deler og rull dem ut til kuler.
Smelt sammen sjokolade og Delfiafettet og vend marsipankulene i sjokoladen. Noen kan du ta opp og legge rett over på en bakerist, men andre kan du rulle i en skål med bakekakao før du legger over på en bakerist.
Punsjestengene som du ser til venstre på bildet, finnet du oppskriften på her.