Når kun det enkle er godt nok, er denne middagen et ypperlig alternativ! Skikkelig gode, karakteristiske smaker og råvarer satt sammen til et ypperlig måltid.

Den er dessuten veldig kjapp å lage. Ja, du bruker akkurat like lang tid på å få ferdig middagen som det tar å koke spagettien. Så sett på en stor kasserolle med spagettivann og kjør på!

Pasta med chili og rå laks

Dette trenger du for å lage laksemiddag til 4 personer
400 g spagetti
400 g laksefilet – av sushikvalitet
2 røde chili
50 g kapers
40 g parmesan
1 fedd hvitløk
1 dl sitronsaft
1 dl god olivenolje
½ ts Maldonsalt
nykvernet pepper
50 g ruccola

Kok spagettien etter anvisning på pakken i godt saltet vann. I mellomtiden gjør du klart resten.

Skjær laksen i ca. ½ cm tykke skiver. Finhakk chilien. Liker du forholdsvis sterk mat, tar du med frøene på chilien når du finhakker den også. Ha kapersen over i et dørslag og skyll av dem i kald vann før du har dem over i serveringsbollen sammen med chilien. Riv både parmesanen og hvitløkfeddet på den fine siden av rivjernet og ha i serveringsbollen sammen med sitronsaften, olivenoljen, salt og pepper. Rør det sammen.

Hell spagettien over i et dørslag og la den renne av før du har både den, lakseskivene og ruccolaen i serveringsbollen. Vend det hele sammen.

Smak til for å kjenne om det er passe krydret.

Pasta med chili og rå laks

Pasta med chili og rå laks

Pasta med chili og rå laks

Pasta med chili og rå laks

God middag!

 

 

 

Print Friendly

Lesernes kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *