Klart for egenproduksjon til nettbutikk!

Du må være innlogget for å bruke disse funksjonene.

Legg til som favoritt

Legg til i ukemenyen

Legg til i handlelista

Klart for egenproduksjon til nettbutikk!

Nå er jeg riktig så snart klar for å starte nettbutikk med utgangspunkt her på bloggen min! Det blir så spennende! Jeg både gleder meg og gruer meg litt. Jeg vet jo virkelig ikke hvordan dette vil gå, men satser på det beste!

I nettbutikken kan du kjøpe rene kjøkkenting, altså ting og tang som vi trenger når vi lager mat og dekker bord. De første varene som jeg har bestilt inn har kommet i hus, og i dag har jeg betalt tolklarering for neste lass. Og jeg har vært og plukket ut materialer for den første egenproduksjonen (utenom bøkene, da) som jeg skal selge i butikken: nemlig skikkelig tykke og superfine skjærefjøler!

I Spydeberg, som ikke ligger veldig langt unna Rakkestad, der jeg bor, ligger det en helt spesiell sag – Svenneby Sag & Høvel. Der er de spesialister på løvtrær – og de har levert kledninger og golv og alt hva du kan tenke deg til veldig mange store og staselige hus. Og nå skal de levere trevirke til mine egenproduserte skjærefjøler!

Det er Øystein, mannen min, som skal være Mr Handy og lage fjølene!

Klart for egenproduksjon til nettbutikk!

Her inspiserer Ole Svenneby og jeg et skikkelig stykke dansk bøk. Det er ordentlig hardt tre og egner seg godt til skjærefjøl. Jeg kjøpte også med amerikansk valnøtt. Det er helt mørkt tre og kommer til å bli aldeles smashing som skjærefjøl.

Jeg gleder meg stort til vi har fått laget noen prøver!

Klart for egenproduksjon til nettbutikk! Klart for egenproduksjon til nettbutikk! Klart for egenproduksjon til nettbutikk!

Fornøyd kjøper!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Utvikling og Hosting av Sircon