Det å lage sitt eget tacokrydder, er både kjapt og enkelt. Jeg bruker å blande sammen en ganske så stor mengde, så heller jeg det over i et fint glass med lokk, så kan det stå å skinne på kjøkkenhylla til neste gang jeg skal ha taco.

Her serverer jeg en helt standard taco med ferske tacolefser fra Buer lefse- og lompebakeri. Har du prøvd dem? Jeg vet at det er mange som har fått disse lompene som sin nye favorittlompe til fredagstacoen.

Spør etter dem i din dagligvare neste gang du skal spise taco!

Kjapp taco med ferske lefser

Fredagstaco til 4 personer

400 g kjøttdeig
1 ss olivenolje
1 porsjon krydderblanding (se oppskriften rett under)
1/2 dl vann
revet hvitost
grønnsalat
mais
avokado
cherrytomater
tomatsalsa – her bruker jeg ferdig fra glass
tortillachips
1 pk Buer ferske tacolefser

Krydderblanding
1 ts spisskummen
½ ts malt koriander
1 ts paprikapulver
1 ts gurkemeie
¼ ts kayennepepper
1 ts salt
godt med nymalt pepper

Start med krydderblandingen. Rør sammen alt. Lag gjerne en større porsjon og plasser resten i et tett glass. Så kan du bruke det senere.

Brun kjøttdeigen i en stekepanne sammen med olivenoljen. Ha i krydderblandingen sammen med vannet og rør det inn i kjøttdeigen. Kok opp og la det surre i noen minutter.

Gjør klart resten av ingrediensene og dekk på bordet.

Du trenger ikke å varme lefsene.

Kjapp taco med ferske lefser

 

Da er det klart for en liten tacofest!

 

 

 

Dette blogginnlegget er skrevet som en del av et samarbeid jeg har med Buer lefse- og lompebakeri. 

Kjapp taco med ferske lefser

 

Print Friendly

Lesernes kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *