Èn av de virkelig forfriskende og gode drinkene jeg vet, er mojitos! Nå skal ikke jeg skryte på meg å være noen stor drinkekspert, for det er ganske så sjelden jeg drikker drinker. Men jeg tar meg gjerne en mojito en gang i blant!

Særdeles enkel å lage er den også. Og god smak og enkel tillaging er bestandig en god kombinasjon!

Mojitos

Oppskrift på 2 mojitos
20 mynteblader
4 ss sukker
isbiter
2 lime
8 cl hvit rom
club soda

Ha halvparten av myntebladene i en blender sammen med sukkeret og isbitene og kjør den rundt til både isbitene og myntebladene er hakket opp. Fordel det over i to glass. Del opp limene og klem saften i glassene. Hell på med romen og spe på med nok club soda til at smaken blir passe.

Rør rundt, finn frem noen sugerør og kos deg!

Mojitos

 

 

 

 

 

 

Print Friendly

Lesernes kommentarer

  1. Mojitos er en av mine favoritter også! Enkelt å lage, og man trenger absolutt ingen blender. Jeg foretrekker mye mer is i enn du har her på bildet. Husk helt tørre is, så drinken ikke blir slapp og vannete;)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *