Fersk grønnsakspasta med gulrot servert med kjøttsaus

Du må være innlogget for å bruke disse funksjonene.

Legg til som favoritt

Legg til i ukemenyen

Legg til i handlelista

Fersk grønnsakspasta med gulrot servert med kjøttsaus

Toro har akkurat kommet ut med 3 nye ferske pastatyper, og det som er ganske så spesielt med disse pastaene, er at de er laget med 40 % grønnsaker! 40 % av pastaen er altså grønnsaker, så dette er en fin måte å spise ekstra mye grønnsaker på. Det er én type med blomkål, én med brokkoli og erter og én med gulrot.

For noen uker siden fikk jeg besøk av noen av Norges beste familie- og motebloggere, og vi lagde 3 forskjellige raske og lettvinte middager som passer for både små og store.

Her finner du bloggene til de som var på besøk: Camilla fra Treningsfrue, Anja fra Team Solli, Ole-Morten som har bloggen Superpapsen, Hedda som har bloggen Fashioncherry og Anette Marie som driver bloggen Annettemarie.

Her kan du se en liten filmsnutt fra besøket:

Til denne middagen bruker jeg FERSK GrønnsaksPasta med Gulrot fra TORO. Den smaker godt, tåler å bli kombinert med en kraftig kjøttsaus og får en fantastisk farge når den blir kokt.

Fersk grønnsakspasta med gulrot servert med kjøttsaus
til 4 personer

Kjøttsausen
1 løk
2 fedd hvitløk
2 gulrøtter
2 ss olivenolje
400 g karbonadedeig
2 stilker selleri
1 boks hermetiske tomater, knuste
2 dl vann
2 ss tomatpuré
1 ts tørket oregano
1 ts tørket timian
1 salt
nykvernet pepper

2 pakker FERSK GrønnsaksPasta med Gulrot fra TORO
1 ts salt
fersk parmesan til servering
noen greiner fersk oregano til servering

Finhakk løken, hvitløkfeddene og stangselleriet og ha det i en stekepanne med høye kanten sammen med olivenoljen. La det surre på litt under medium varme i 4–5 minutter. Skru opp varmen, ha i kjøttdeigen og brun den.

I mellomtiden skreller du gulrøttene og skjærer dem i små terninger. Ha både dem, bokstomatene, vannet, tomatpureen og krydderet i stekepannen og kok opp. La det småkoke i 10–15 minutter. Blir kjøttsausen for tykk, sper du den ut med litt vann.

Kok opp rikelig med vann i en kjele og ha i salt. Når vannet fosskoker, har du i den ferske grønnsakspastaen. La vannet komme fort opp til fosskok igjen. Kok pastaen i 1 minutt. Hell den over i et dørslag og la vannet renne av.

Fordel pastaen på et serveringsfat og hell kjøttsausen over. Riv litt parmesan på toppen. Pynt med litt oregano.

Fersk grønnsakspasta med gulrot servert med kjøttsaus Fersk grønnsakspasta med gulrot servert med kjøttsaus

 

 

Dette blogginnlegget er skrevet som en del av et samarbeid jeg har med Toro. 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Utvikling og Hosting av Sircon