Kokosmakroner skal jo smake av skikkelig god kokos, og for å få enda mer av den gode smaken, bruker jeg kokosolje i røren i tillegg til den vanlige kokosen. Kokosolje får du kjøpt i helsekostbutikker og velassorterte dagligvarebutikker.

Kokosmakroner er veldig kjappe og enkle å lage, og disse holder seg garanter fin i fasongen når de stekes.

Kokosmakroner

Oppskrift på kokosmakroner
40 stykker

50 g kokosolje
3 egg
175 g sukker
50 g hvetemel
400 kokosmasse

Sett stekeovnen på 180 grader og kle noen stekebrett med bakepapir.

Smelt kokosoljen og sett den til side.

Pisk en lett eggedosis av eggene og sukkeret. Sikt inn hvetemelet og rør det inn. Ha i kokosen og rør den inn også. Hell i kokosoljen og rør den inn til slutt.

Form løse kuler av massen. Jeg bruker en liten isskje til jobben, men du kan bruke 2 spiseskjeer også. Legg dem med litt avstand på stekebrettet.

Stek kokosmakronene i 12-14 minutter. La em avkjøles på en bakerist.

Kokosmakroner Kokosmakroner

God julebakst!

 

Jeg er nominert i klassen Årets Matblogger i årets Vixen Blogawards. Nå er det bare noen få dager igjen å stemme på! Jeg blir veldig glad hvis du har lyst til å stemme på meg! (Du kan stemme hver 12 time) Klikk deg inn her!

Print Friendly

Lesernes kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *