Dette er skikkelig deilig romjulssnacks!

Loffskiver fylt med kremost og krydder som jeg ruller sammen og forsegler med bacon før de stekes gyllenbryne og sprø. Perfekt som snack helt alene eller som én av flere småretter servert sammen.

Skal du ha gjester, kan du lage alt klart dagen før, for så bare å steke rullene like før servering.

Kos deg!

Bacon- og brødruller med kremost

Oppskrift på bacon- og brødruller med kremost
16 ruller

8 skiver loff
1 fedd hvitløk
5––6 grener timian
125 g kremost med krydder
8 skiver bacon
2–3 ss olje til steking

Kjevle hver av loffskivene slik at de blir trykt så flate som de kan.

Riv hvitløkfeddet på den fine siden av rivjernet og finhakk timianbladene. Rør det inn sammen med kremosten. Smør kremosten utover loffskivene før du deler dem i to. Rull hver halvdel hardt sammen som en sigar.

Del baconskivene i to og rull dem rundt hver av brødrullene. Så langt kan du gjøre i god tid før gjestene kommer.

Stek rullene i oljen til de blir gyllenbrune rundt det hele.

Bacon- og brødruller med kremost Bacon- og brødruller med kremost

 

 

Jeg er nominert i klassen Årets Matblogger i årets Vixen Blogawards. Nå er det bare noen få dager igjen å stemme på! Jeg blir veldig glad hvis du har lyst til å stemme på meg! (Du kan stemme hver 12 time) Klikk deg inn her!

Print Friendly

Lesernes kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *