Velkommen til Fru Timian
Deilig mat for hele familien
-
- Gulrotkake med mascarponekremAltså; gulrotkake med mascarponekrem høyner glatt gulrotkake-kategorien! Dette er en kake du bare MÅ bake! Den er så smakfull og saftig, har herlig krønsj i bittet, og så har den bare den beste glasuren! Den inneholder nemlig brunet smør! Og den nøttesmaken du får når du bruner smør, gjør underverker sammen med mascarponen! LES MER! […]Les mer
- Urtefylt lammelår med balsamicosausJeg synes det er så stas å servere et urtefylt lammelår med balsamicosaus! Det er enkelt å tilberede og resultatet bruker å bli smashing godt! Når man steker lammelår i en langpanne, som jeg gjør her, er det veldig enkelt å lage en supergod base for den beste sausen å servere til. Jeg bare deler […]Les mer
- Stifado med svinekjøttOm du også er med i gjengen som elsker GRESK STIFADO, må du fortsette å lese nå; for her får du en supergod oppskrift på stifado med svinekjøtt! Dette er en perfekt gryte å lage for alle som elsker kjøtt som er så mørt at det ramler fra hverandre, gode smaker og lettvinte middager! LES MER! […]Les mer
- Dampet laks med grønn sausDampet laks med grønn saus kan veldig lett bli en av dine nye middagsfavoritter! For dette er så godt! Laksen blir utrolig saftig og smakfull når du tilbereder den på denne måten. Jeg synes dette er en ganske så morsom måte å tilberede laksen på, for vi lager en pakke av bakepapir oppi en gryte, […]Les mer
- Pastasalat med avokado og eggLivet blir lett enda litt bedre når det står pastasalat med avokado og egg på menyen! Jeg er iallfall en stor pastasalatelsker! Er du? For meg er pastasalater perfekt å spise både til middag og lunsj – og for å ha på et festbord med masse forskjellig mat. LES MER! Her finner du Fru Timian […]Les mer
- Kardemommeknuter med vaniljekremAhhhh! Kan du tenke deg noe bedre enn herlige kardemommeknuter med vaniljekrem? Oh la la! Disse går rett inn i kategorien: LIVSFARLIG GODT! Myke, luftige og full av herlige, gode smaker! Jeg bruker bestandig normalsaltet meierismør i mine søte gjærdeiger som jeg elter inn på slutten av elteprosessen. Og da får jeg bestandig en skinnende blank […]Les mer
- Koteletter og potetstappeNoen ganger er det bare en porsjon med koteletter og potetstappe som skal til for å gjøre dagen ekstra god! Og topper du middagen med irrgrønne erter, ja blir iallfall jeg fornøyd. Jeg elsker polkadots på klær, og det ser like bra ut når de er på maten. For å lage en liten vri på […]Les mer
- Gulrotkake med mascarponekrem
Fru Timians UKEMENY
Ny ukemeny kommer hver søndag
PÅSKETILBUD!
3 for 2 på Søte kuler
Nå får du et skikkelig godt PÅSKETILBUD! Kjøp tre bokser med SØTE KULER, betal for to!
Velg tre bokser SØTE KULER – kombiner med de smakene som du ønsker!
KOM I PÅSKESTEMNING
Den perfekte PÅSKEKAKEN!
Ingen påske uten en knallgod SUKSESSKAKE! Her får du en helt idiotsikker måte å lage den gule kremen til suksesskake på – eller gulkake, som jeg kaller den. Følger du denne fremgangsmåten er du garantert en knallgul krem som har en silkemyk og perfekt konsistens. Og da får du rett og slett en suksesskake med fantastisk god gul glasur!
Brødkrans med egg, ost og skinke
Dette er et skikkelig luksusbrød av en brødkrans med egg, ost og skinke! Og jeg elsker å bake den til påske! Den er perfekt å sette på bordet hvis man skal ha en brunsj eller lunsj!
Jeg vet at det er mange av dere som bruker å bake denne hver eneste påske også!
Brioche
Jeg kan ikke tenke meg noe bedre å spise til frokost i påsken enn brioche! Brioche er et fransk bakverk, som enten lages som loff i brødform eller i egne porsjonsformer. Det er særdeles rikt på smør og egg, og ettersom eggene har en så stor symbolsk betydning i påska, passer briochen perfekt inn.
Sjokoladekake med sjokoladereir
Her snakker vi påskekake folkens; sjokoladekake med sjokoladereir fyllt opp av påskegodterier! Nam!
Selve sjokoladekaken er en lettvint langpannekake med en sjokoladesmørkrem til. Og sjokoladereiret er riktig så enkelt å lage det også. Elsker når jeg, som definitivt ikke er en konditor, kan lage kule ting for å pynte en kake med!
Ukens MIDDAGSFAVORITT!
Urtefylt lammelår med ovnsbakte potetskiver og brun saus
Det blir garantert herlig påskestemning når det står urtefylt lammelår med ovnsbakte potetskiver og brun saus på menyen! For det blir bestandig ekstra god smak på lammelåret når det fylles med urter og hvitløk før det stekes! Og det er nettopp det du får her. Sammen med skikkelig gode ovnsbakte potetskiver og en herlig brun saus.