Dette er en herlig liten smårett som passer veldig godt på et koldtbord sammen med flere andre småretter. Du bruker dessuten bare noen få minutter på å lage herlighetene. Sånn kan vi like.

Jeg liker veldig godt kombinasjonen av de søte sviskene og honningen, den milde ricottakremen og de salte mandlene. Salte mandler får du kjøpt i sånne nøttedisplays i butikken.

Denne oppskriften har jeg laget i samarbeid med Sunsweet svisker, som er de mest solgte sviskene i hele verden. Sunsweet har en unik steinfjerningsmåte som forsegler svisken. På den måten holder svisken seg saftig og rund i formen. Sjansen for å finne stein er svært liten til sammenligning med mange andre produsenter.

Svisker er fettfrie, fulle av viktige vitaminer og mineraler og har mange bruksområder. Du kan lese mer om Sunsweet svisker og hvorfor det er bra for oss å spise svisker her!

svisker-med-ricottakrem-og-mandler-3

Oppskrift på svisker med ricottakrem og salvie

100 g ricotta
½ ts flaksalt
nykvernet pepper
1 ss olivenolje
40 Sunsweet svisker
40 salte mandler
2–3 ss flytende honning

Ha ricottaen i en bolle og pisk den lett sammen med salt, pepper og olivenolje.

Legg sviskene utover på et serveringsfat og fordel kremen på toppen av hver sviske. Plasser en mandel på hver sviske og topp det hele med litt flytende honning.

Her pynter jeg med noen salvieblader.

svisker-med-ricottakrem-og-mandler-4

 

 

Klikker du på denne linken, får du opp alle de andre oppskriftene jeg har med Sunsweet svisker her på bloggen.

Dette blogginnlegget er skrevet som en del av et samarbeid jeg har med Sunsweet svisker

 

Print Friendly

Lesernes kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *