Ukemeny for uke 16
Hei, hei! Vel overstått påske til dere alle! Håper du har hatt en fint påske, samme hva du har bedrevet. Nå er det straks tilbake til hverdagen igjen, og da er det kjekt med en liten middagsplan igjen. Så her kommer mitt forslag for middager og litt bakst for resten av uken. Håper du finner noe som du har lyst til å lage!
På tirsdag og onsdag skal jeg til Barcelona og spise tapas og puste inn atmosfære. Har du lyst til å være med på sidelinjen, kan du følge meg på Snapchat (frutimian) eller InstagramStories (Fru Timian)!
Jeg ønsker deg en riktig så fin uke, og husk; Nyt livet og nyt maten!
Tirsdag 18. april – Ørret med soyasaus og honning
Kjapp, enkel og god hverdagsmiddag med fisk, grønnsaker og ris.
Onsdag 19. april – Vegetarkaker med squash og ost
Disse vegetarkakene er skikkelig gode, og de er også fine å fryse ned, så lag gjerne en stor porsjon når du er igang.
Torsdag 20. april – Spagetti og kjøttsaus
Med noen små grep gjør du spagettimiddagen med kjøttsaus, enda sunnere og bedre!
Fredag 21. april – Tante Torhilds kyllingform
Vi er klare for tanke Torhilds kyllingform denne fredagen! Denne oppskriften har vært en føljetong i min familie i maaange år 🙂
Dette er en genial måte å lage sushi til mange på! Veldig enkelt og knallgodt!
Søndag 23. april – Saftige koteletter med fløtegratinerte potetbåter
En skikkelig god, gammel klassiker!
Ukens dessert – Creme brulee med kaffesmak
Creme brulee bruker å være en sikker vinner på dessertfronten! Her har jeg laget en versjon med kaffesmak, noe som gjør seg skikkelig godt til den fyldige vaniljekremen.
Ukens gjærbakst – Svenske knekkebrød
Denne svenske typen av knekkebrød skiller seg fra de vanlige hjemmelagde med at du bruker litt gjær i deigen slik at de blir litt tykkere. De er skikkelig gode!
En riktig god uke til deg!