Den beste sangriaen
Jeg vet jeg allerede har flere oppskrifter på sangria her på bloggen, og her kommer det jammen en til! Det gode budskap kan, som kjent, ikke fortelles for ofte! Det er liksom sommer på riktig så høyt nivå for meg når jeg kan leske i meg et glass eller to av en iskald og forfriskende sangria.
I denne versjonen bruker jeg rosévin. Da blir det en enda friskere smak på den ferdige drikken enn om du bruker rødvin. Du kan enkelt og greit bytte ut roséen med en rød.
Dette trenger du for å lage sangria av 1 flaske vin
1 dl brandy
50 g finkornet sukker
2 skiver vannmelon
2 skiver ananas
mynteblader
1 fl rosévin
2 ½ dl Farris eller annet mineralvann
massevis av isbiter
Rør sammen brandy og sukker til alt sukkeret er oppløst. Sukkeret løser seg fortest opp når du bruker et helt finkornet sukker. Del vannmelonen i små trekanter og skjær opp ananasen i små terninger. Her trær jeg dem inn på små trestikker.
Bland sammen alle ingrediensene i en stor mugge og fyll på med isbiter.
Da er det klart for servering!
Server gjerne litt ekstra vannmelon til.
Kos deg!