Restetorsdag!
Har du noen middagsrester liggende i kjøleskapet? Noen kalde poteter og kanskje en halv kokt pølse? Kanskje en pakke med skinkepålegg som går ut på dato i morgen også? Da er det jo helt perfekt å ha restemiddag i dag!
Her kommer noen tips til hva du kan lage.
Pytt i panne er den ultimate restemiddagen! Det aller meste kan gå i stekepanna og bli en supergod middag på null komme svisj!
I denne omeletten bruker jeg både ferdigkokt, kald pasta og noen halvtørre osterester. Supergodt!
Potetomeletten er også et kjærkomment innslag for å bruke opp gårsdagens kokte poteter.
Har du grønnsaker som gjerne bør brukes opp med det første? Bruk denne oppskriften til inspirasjon og bruk det du har liggende.
Både grønnsaker, kjøtt eller fisk kan gå i langpanna med denne framgangsmåten! En brilliant måte å bruke opp både allerede ferdiglagd mat på og hvis du har andre rester liggende på vent i kjøleskapet.
Har du fiskerester i køleskapet eller i fryseren? Da er det perfekt å lage fiskegrateng!