For to uker siden var jeg på Frosta og Tautra i Nord-Trøndelag for å hilse på arrangørene av MiG 2011 og å være med på en næringskveld for sponsorer av MiG. Se saken jeg skrev fra turen her!

Etter å ha vært innom både Viken Østre og Cæsar Salat for å hente med oss friske råvarer benket vi oss til for filmopptak i klosterruinene på Tautra. Det er her MiG arrangeres siste helga i juli også. Og mellom to riktig kraftige regnskurer rakk vi akkurat å filme til denne lille filmsnutten. Jeg gleder meg til festivalen!
 

 

Fru Timian kokkelerer på Tautra

Her er bilde av meg, Øyvind Løvrød (MiG-generalen) og Rune Bratseth, som jobber med Olafsfestdagene i Trondheim. De og MiG 2011 samarbeider om noen av konsertene.

Fru Timian kokkelerer på Tautra

 

Print Friendly, PDF & Email

Lesernes kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *