Har du smakt halloumiost noen gang? Det er en fast, gresk geitost som du rett og slett skjærer i skiver og steker til den blir brunflekkete, hvorpå du drysser over litt krydder før du spiser det opp. Ikke vanskeligere enn det. Du finner den bare i innvandrerbutikker eller velassorterte dagligvarebutikker, så jeg bruker å kjøpe med noen pakker når jeg først kommer over dem. Vakuumert er de holdbar veldig lenge.

Kveldskos med halloumi

Her har jeg skjært osten i ca. 1/2 cm tykke skiver og stekt dem i en grillpanne uten noe fett. Ferdig stekt drisler jeg over litt chiliolje og noen grener fersk timian. Litt rødt i et glass og kveldskosen er i boks!

Da kan gjerne kombinere halloumiosten med et fat god spekemat og kanskje en salat.

 

Print Friendly, PDF & Email

Lesernes kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *