Bli med på Fru Timians sommerkonkurranse!
Send meg din beste sommeroppskrift innen fredag 17. juni og bli med i trekningen av et eksemplar av Sweet Paul!

Send meg din beste sommeroppskrift og vinn Sweet Paul i premie

Den som, kanskje mest av alle, sto for den utviklingen som skjedde med matfotografering og matpresentasjon i ukeklad og magasiner i Norge på 90-tallet, er Paul Løwe. Han lagde mengder av spennende kokebøker samme med paret Hensley og Dreyer, og jeg tror de solgte i bøtter og spann.

Paul flyttet til New York for noen år siden, og jeg er stadig innom den lekre matbloggen hans Sweet Paul. Her er alt veldig lekkert! Sweet Paul gir ut et eget webmagasin, som KK nå også gir ut i bladform.

Send meg din beste sommeroppskrift og vinn Sweet Paul i premie

Du kan vinne et eksemplar dersom du sender meg din beste sommeroppskrift!
Jeg trekker ut 10 stykker som får tilsendt hvert sitt eksemplar! Oppskriften kan være drikke, middag, frokost, kake eller dessert. Alt som du elsker å spise på sommeren. Send gjerne med et bilde av retten hvis du har – men det er ikke avgjørende for om du får et eksemplar av Sweet Paul eller ikke!

Send meg oppskrifter du gjerne vil dele med andre, for jeg kommer til å presentere oppskriftene  i bloggen.

Send meg din beste sommeroppskrift og vinn Sweet Paul i premie

Print Friendly, PDF & Email

Lesernes kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *