Wik & Walsøe

Du må være innlogget for å bruke disse funksjonene.

Legg til som favoritt

Legg til i ukemenyen

Legg til i handlelista

Wik & Walsøe

I dag har jeg hatt en topp Kvinnovasjonsdag! Først var jeg i radiostudio hos NRK Østfold sammen med HC Andersen og snakket om den nye Kvinnovasjonssatsingen vi har i Follo og Østfold nå. Så tok jeg turen til fantastisk flinke Wik og Walsøe, også de med tilholdssted i Fredrikstad. Linda Svedal Walsøe og Ragnhild Wik er Østfolddamene som har fått stor suksess med porselenet sitt. Og det er absolutt ikke noe merkelig i det hele tatt! Det er så utrolig lekkert! Og gjennomtenkt. Elegant, men allikevel med en liten tvist. De holder til i et gammelt laboratorium der Denofa Lilleborg hadde sin såpefabrikk (?) i gamle dager.

Nyt bildene og se på alt det fine de har!

Wik & Walsøe

Alveserien. Alven er symbolet på drømmer, håp og troen på det umulige.

Wik & Walsøe

Wik & Walsøe

Serviset Blåne. SÅ vakkert!

Wik & Walsøe

Wik & Walsøe

Wik & Walsøe Wik & Walsøe

Woodstokk, heter dette serviset. Gleder meg til å dandere god mat oppå disse fatene!

Wik & Walsøe

Lyse og skikkelig rustikke kontor- og utstillingslokaler! Veldig kule! Her nyter medieansvarlig Nina Heidenstrøm sin kaffe.

Wik & Walsøe

Wik & Walsøe

Lys, heter denne serien. Den er lagd av benporselen og er rett og slett utrolig lekker.

Wik & Walsøe

Wik & Walsøe

Wik & Walsøe

Så søt!

2 kommentarer til “Wik & Walsøe”

  1. Enig i at disse produktene er superlekre! Jeg simpelthen bare ELSKER Alvekoppen min, som jeg fikk i gave etter å ha holdt foredrag på Kvinner som våger-konferansen i Ås 🙂 Alvekoppen er den eneste koppen jeg tar ut av oppvaskmaskinen og vasker for hånd om morgenen hvis jeg har glemt å kjøre maskinen om natta 😉 MÅ ha morgenkaffen min i denne! 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Utvikling og Hosting av Sircon