Sjokoladedyppet brownie

Du må være innlogget for å bruke disse funksjonene.

Legg til som favoritt

Legg til i ukemenyen

Legg til i handlelista

Sjokoladedyppet brownie

Har du det som meg at sjokoladesuget kommer kastende over deg og du bare MÅ ha noe som er som er skikkelig søtt og godt? Hver eneste dag må jeg ha ett eller annet som inngår i kategorien søtt. Det trenger ikke å være veldig mye, men godt, det må det være. For meg er det viktigere å spise litt av noe som er kjempegodt enn mye av noe som bare smaker helt greit.

Denne hjemmelagde konfekten er i kategorien «kjempegodt». Ja, smaken gjør at du oppdager kjapt at bitene bare flyr inn i munnen, helt av seg selv. Blir du fristet?

Sjokoladedyppet brownie

Jeg bruker disse browniene til konfekten. Oppskriften finner du her.

Dette trenger du for å lage sjokoladedyppet browniekonfekt
½ brownie (se egen oppskrift)
200 g mørk sjokolade
25 g delfiafett
sjokoladestrøssel til pynt
finn frem en bakerist

Sjokoladedyppet brownie

Brekk sjokoladen i mindre biter. Ha den sammen med delfiafettet oppi en bolle og smelt det sammen i mikrobølgeovn eller over vannbad. Bruker du vannbad, koker du opp litt vann i en kasserolle og setter en bolle med sjokoladen oppå kasserollen. Bollen skal ikke gå ned i det kokende vannet. Bruk en slikkepott til å forsiktig røre ut klumpene samtidig som du ikke rører inn luft. Luftbubler vil du ikke ha her.

Del opp kaken i stykker på 3,5 x 4,5 cm. Hold en browniebit med en matpinsett eller en pølseklype, dypp biten nedi sjokoladen og legg den over på bakeristen. La glassuren nesten tørke før du strør over sjokoladestrøsselet. Bitene tåler godt å bli frosset ned.

2 kommentarer til “Sjokoladedyppet brownie”

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Utvikling og Hosting av Sircon