Spagetti med kylling, hvitløk og paprika

Du må være innlogget for å bruke disse funksjonene.

Legg til som favoritt

Legg til i ukemenyen

Legg til i handlelista

Spagetti med kylling, hvitløk og paprika

Når mat er både lettvint og god, er jeg fornøyd! Ofte er jo det de to viktigste kriteriene til en hverdagsmiddag. Denne middagen er dessuten helt perfekt for ungene i huset å lage.

Spagetti med kylling, hvitløk og paprika

Pasta med kylling og paprika

til 4 personer

3 ss olivenolje
600 g kyllingfilet
salt
pepper
400 g spagetti eller tagliatelle
4 fedd hvitløk
1 rød paprika
noen strå gressløk
parmesan til servering

Varm opp 1 ss av olivenoljen i en stekepanne. Fjern eventuelle fettklumper på kyllingfiletene før du drysser over salt og pepper og steker dem på litt over medium varme i panna i 12–15 minutter. Vend stykkene innimellom. Ta dem ut og skjær kjøttet i mindre biter.

Kok opp godt saltet vann i en stor kasserolle og kok spagettien etter anvisning på pakken. Hell den over i et dørslag før du heller den tilbake i kasserollen igjen.

Skrell hvitløkfeddene og skjær dem i løvtynne skiver. Fjern alle hvite hinner fra paprikaen før du deler den i tynne staver. Ha dette i pannen du akkurat stekte kyllingkjøttet i, sammen med de to siste skjeene olje, og la det surre på svak varme i 2–3 minutter.

Bland alt sammen og dryss litt opphakket gressløk over det hele. Server gjerne noen flak parmesan til maten.

Spagetti med kylling, hvitløk og paprika

5 kommentarer til “Spagetti med kylling, hvitløk og paprika”

  1. God rett, men den mangler en eller annen form for saus. Jeg ville helst ha crème fraiche, men det var tomt så da gikk jeg i motsatt retning og valgte Sweet chili (etter behag). Det var veldig godt.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Utvikling og Hosting av Sircon