Jeg satt akkurat og så gjennom en del gamle bilder og kom over dette fra 2004. Tenkte det passet bra å vise nå når kuldegradene fremdeles er godt tilstedeværende.

Dette er ikke en helt vanlig kopp med oppvarmet melk og smeltet sjokolade, men en skikkelig boost av en sjokoladeespresso! Her snakker vi 100 gram mørk sjokolade smeltet inn med 2 desiliter melk, litt honning og en liten klunk Grand Marnier eller Cointreau. Her er det bare å nyte!

Lillefrøkena her i huset er mer glad i o’boy enn ekte sjokolademelk. Oppskriften hennes på den perfekte drikken, finner du her. 

Varm sjokolade for voksne

Varm sjokolade for voksne
100 g mørk sjokolade
2 dl melk
1 ss honning
2–3 ss Grand Marnier eller Cointreau

Finhakk sjokoladen og ha den i en bolle. Varm opp melken og honningen til kokepunktet og hell det over sjokoladen mens du rører med en visp. Ha i likøren og hell det over i små espressokopper.

Print Friendly, PDF & Email

Lesernes kommentarer

  1. Et annet tips til å ha oppi sjokolade eller kakao for voksne er cayennepepper, en liten dasj, alt etter smak. Hot og godt! Da dropper man likøren, selvsagt 😉

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *