Ukemeny for uke 8

Du må være innlogget for å bruke disse funksjonene.

Legg til som favoritt

Legg til i ukemenyen

Legg til i handlelista

Ukemeny for uke 8

Det er vinterferieuke hos oss denne uka og da tenkte jeg at ungene kunne få lage middagen noen av dagene. De synes det er morsomt og jeg er særdeles svak for å bli servert ferdig middag.

Jeg håper du finner noen gode tips til middager om du har vinterferie eller ikke!

Og husk, nyt livet og nyt maten!

Mandag – Scampi, tomatsalat og brie

Hipp hurra! I dag har jeg bursdag og mat som dette, er noe av det aller beste jeg vet. Mat jeg kan sitte å plukke av mens jeg drikker et glass vin og skravler. Det er lov på en mandag når man har bursdag! Og det er lov på en mandag når man leser bloggen til den som har bursdag!

Ukemeny for uke 8

 

Tirsdag – Langpannekake med bacon

Det er ikke lenge siden jeg hadde oppskriften på langpannekake ute på bloggen, men den tåler å komme tilbake riktig så fort. Ungene elsker både å lage og spise denne!

Ukemeny for uke 8

 

Onsdag – Fiskeform med laks, reker og karri

Jeg bruker å lage denne gryta i stekeovnen, men den kan også stå og småkoke på stekeplata hvis det passer deg bedre.

Ukemeny for uke 8

 

Torsdag – Opp-ned-pai

Kanskje du har barnebarn på vinterferiebesøk denne uka? Da kan dere lage denne sammen. Den er fin å lage selv om det er bare voksne som skal lage og spise også, bare så det er sagt!

Ukemeny for uke 8

 

Fredag – Saltbakte poteter med gauacamole

Høy snadderfaktor over denne maten, spør du meg, og det er mulig at det passer bedre til kveldskos enn middag. Eller du kan steke et kjøtt- eller fiskestykke å servere til dersom du vil ha det litt mer mettende. Jeg tar det gjerne som en litt sen middag også jeg.

Ukemeny for uke 8

 

Lørdag – Saftig skinkebiff med ultragode poteter

Dette er snerten middag på kort tid, og det er etter min mening helt perfekt. Dette er skinkebiff som jeg surrer spekeskinke rundt. Og når du skal steke spekeskinke er det greit å bruke en skinke som ikke er alt for salt i smaken. Stekeprosessen får nemlig frem enda mer saltsmak.

Ukemeny for uke 8

 

Søndag – Spansk paella

Jeg er utrolig glad i mat som lages ferdig i én panne, og hvor jeg kan sette pannen rett på bordet. Det er ordentlig avslappa mat. I oppskriften bruker jeg tørre bønner. Du kan uten problemer bytte dem ut med en boks hermetiske.

Ukemeny for uke 8

 

Dessert – Sjokolademakroner

Dette er jo bursdagsuka mi, så da kan jeg kanskje spise noen sjokolademakroner hver eneste dag? Jeg simpelthen elsker makroner!

Ukemeny for uke 8

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Utvikling og Hosting av Sircon