Ukemeny for uke 10

Du må være innlogget for å bruke disse funksjonene.

Legg til som favoritt

Legg til i ukemenyen

Legg til i handlelista

Ukemeny for uke 10

Jeg elsker det faktum at vi nå er i mars og jeg kan ane at våren er i anmars! Ja, jeg vet at sannsynligheten for nysnø i mars er ganske så stor, men jeg vet også at den da vil forsvinne ganske raskt igjen! Det kan jeg like. Vi har hatt så utrolig lite med snø her i Østfold i vinter, og da trenger den ikke å komme i mars.

Denne uka har jeg, som vanlig, satt sammen et forslag til ukemeny bestående av både fisk, lyst kjøtt, rødt kjøtt og vegetarretter. En god blanding av det meste.

Mandag – Grønnsakscurry

Ser ikke dette utrolig godt ut? Alle de lekre fargene som stråler mot deg! Fantastisk! Fantastisk godt er det også! Med bare godsaker for kropp og sjel.

Ukemeny for uke 10

 

Tirsdag – Stekt kylling med bønnesalat

Jeg har mange store favoritter i denne retten; kylling, hvitløk, kikerter og bønner kommer alle langt opp på lista over råvarer som jeg liker veldig godt. Her bruker jeg en hel stor kylling, men du kan også bruke bare kyllingfileter, bare -lår eller en god blanding.

Ukemeny for uke 10

 

Onsdag – Laks med kokte poteter og agurksalat

En god, gammel klassiker som det ikke er lenge siden jeg hadde på framsiden av bloggen. Men ettersom den er så god som den er, tåler den å komme inn i ukemenyen riktig så fort igjen!

Nyt laksen!

Ukemeny for uke 10

 

Torsdag – Potetsuppe med svinemedaljonger

En kjempegod potetsuppe med skinkebiffbiter som jeg surrer i baconskiver. Ser ganske så smukt og stilig ut, og smaker enda bedre.

Ukemeny for uke 10

 

Fredag – Pølsepizza

Min første pizzakjærlighet var 80-tallets trønderpizzaversjon; nemlig pølsepizzaen. Og du vet hvordan det er med den aller første kjærligheten…..

Ukemeny for uke 10

 

Lørdag – Gumbo

Har du hørt om gumbo før? Det hadde ikke jeg før jeg fikk den servert av en venninne fra Sørstatene i USA. Der er Gumbo en særdeles kjent og kjær klassiker. Dette er henner kjempegode versjon.

Ukemeny for uke 10

 

Søndag – Kake med ost og skinke

Denne kaken har jeg laget utrolig mange ganger. Får vi besøk, og jeg ikke vet hva jeg skal lage til mat, har denne kaken ofte blitt løsningen. Du skitner til noen boller mens du lager maten, men du har tid til å vaske opp alt mens kaken står i ovnen. Så slipper du å stresse med oppvask etter maten. Det synes i alle fall jeg er veldig deilig.

Ukemeny for uke 10

 

Noe søtt og godt – Nøttekake med0hermetiske pærer, krem og sjokolade

Denne nøttekake er en gammel og god traver hvor jeg plasserer hermetiske pærer og masse lettpisket krem på toppen av en nøttebunn. Så hakker jeg bare opp litt sjokolade og fordeler over det hele. Jeg bruker ferdig kjøpte, hermetisk pærer til denne kaka, og det er noe litt gammelmodig over nettopp det. Det minner meg skikkelig om bestemor. Smaker riktig godt gjør det også!

Ukemeny for uke 10

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Utvikling og Hosting av Sircon