Kakebaking på Feinchmecker
Forrige uke var jeg og noen andre matbloggere samlet på demonstrasjonskjøkkenet til gourmetrestauranten Feinchmecker, som ligger på Frogner i Oslo. Målet for kvelden var å bake kaker sammen med Lars Erik Underthun, som eier og driver Feinchmecker. Det har han gjort i over 20 år, og i de aller fleste av disse har restauranten hatt en stjerne i Michelinguiden også.
Det var veldig mørkt der vi lagde maten og tok bildene, så det ble litt så som så med kvaliteten på dem.
For å hjelpe oss med bakingen, fikk vi hver vår Electrolux Assistent til bruk både her og til å ta med hjem for å teste. Dagene etter treffet har vært så fulle at jeg ikke har rukket å prøve maskinen her i Matverkstedet, men testene som vi gjorde på Feinchmecker, lover godt!
Vi lagde vannbakkels med vaniljekrem, sitronterte og makroner med lemon curd. Heldigvis hadde Lars Erik lagd en sitronterte før vi kom også, som hadde rukket å bli stivne slik at vi virkelig kunne kose oss med godsakene til slutt.
Anne Brith, som både driver bloggen Villaperlesukker.no og har åpnet sitt eget konditori i Sørumsand, var med som vertinne! Det var hennes makronoppskrift vi brukte.
Jeg gleder meg til å prøve ut den nye assistenten.
Dette blogginnlegget er skrevet som en del av at jeg har fått denne kjøkkenmaskinen til utprøving.
[…] Denne oppskriften har jeg fra Lars Erik Underthun, som eier og driver Feinchmecker. […]