Ukemeny for uke 45

Du må være innlogget for å bruke disse funksjonene.

Legg til som favoritt

Legg til i ukemenyen

Legg til i handlelista

Ukemeny for uke 45

Jeg er evig takknemlig over det faktum at jeg hver uke kan lage forslag til ukemenyer til dere som leser bloggen min – og som jeg vet at mange av dere bruker. Noen bruker hele ukeplanen mens andre plukker seg ut noen godbiter. Her er alle muligheter åpne! Er du fornøyd med ukeplanen, så del gjerne Fru Timian med dine venner!

Det er flere store favoritter hos meg i denne ukas middagsforslag. Cowboygryta (som vi ikke kalte trøndersk cowboygryte i min barndom, men som jeg har gitt det navnet nå i voksen alder) er fremdeles en slager. Det samme er den helstekte kyllingen. Jeg elsker helstekt kylling! Den kan varieres i det uendelige, smaker fantastisk og volder særs lite arbeid å tilberede!

Jeg håper du får en strålende fin uke! Og hus: Nyt livet og nyt maten!

Ukemeny for uke 45

 

Mandag 4. november – Trøndersk cowboygryte

Bestandig en stor slager i familien når denne barndomsmiddagen setter på bordet!

 

Tirsdag 5. november – Stekt svinefilet med sursøt saus

Sursøt saus er en av de smakene jeg forbinder mest med asiatisk mat. Av alle de gangene vi gikk på kinarestaurant på 80-tallet, var nok den sursøte sausen og stekt svinekjøtt, det vi spiste aller mest av.

Ukemeny for uke 45

 

Onsdag 6. november – Fiskepinner og potetstappe

Det er ikke bestandig de helt store tingene som skal til for å forenkle hverdagen. Det at de selger fersk sei på den lokale dagligvarebutikken, er én forenklingsfaktor her i huset.

Ukemeny for uke 45

 

Torsdag 7. november – Spagetti med squash og parmesan

Jeg gjør mer enn gjerne en liten italiener av meg når det kommer til middag, for jeg elsker alle former for pasta!

Ukemeny for uke 45

 

Fredag 8. november – Helstekt kylling med rotgrønnsaker

Denne middagen lager seg nesten selv i stekeovnen. Nå er det så mange gode rotgrønnsaker å velge mellom i butikken også.

Ukemeny for uke 45

 

Lørdag 9. november – Supergod curry med kjøtt og ris

Ingredientslisten er lang på denne gryta, men den er enkel å lage! Og veldig god å spise!

 

Søndag 10. november – Saftig laks med tomatsaus

Jeg må si noen ord om sausen som jeg bruker her. Den er knallgod! De tørkede aprikosene gir den en fantastisk fylde og sødme som smaker som en drøm til laksen.

Ukemeny for uke 45

 

Dessert – Verdens enkleste ostekake?

Kan dette være verdens enkleste ostekake?

Jeg har kommet opp med det som må være en av de kjappeste ostekakene som er å oppdrive. Massevis av deilig ostrekremglasur pent fordelt oppå kjeks! De aller fleste ostekaker har jo kjeksbunn, så da tenkte jeg at dette måtte være genial løsning. Og det synes jeg det var. Det blir kanskje feil å kalle det for ostekake, men ostekakekjeks, det kan de i alle fall hete.

Ukemeny for uke 45

En riktig god uke til deg!

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Utvikling og Hosting av Sircon