Den kommende uka tror jeg kommer til å bli en skikkelig bra uke! Masse spennende som skjer, mye energi og mye god mat! Det er jo en uslåelig kombinasjon. Forhåpentligvis får du en akkurat like fin uke du også!

Som vanlig er det litt av hvert i forslagene til middag for den kommende uka. Det skal være noe for enhver smak. Jeg ønsker deg en riktig så fin uke, og husk: Nyt livet og nyt maten!

Ukemeny for uke 46

 

Mandag 11. november – Fiskeform med bacon og valnøtter

Laks, torsk, bacon og potet i skjønn forening i en ildfast form. Dette er superenkel og supergod middag!

Ukemeny for uke 46

 

Tirsdag 12. november – Kyllingsuppe med ris

Hadde akkurat middagsgjester hjemme som fortalte at de bruker å lage denne suppa ofte. Kanskje det blir én av dine favorittsupper også?

Ukemeny for uke 46

 

Onsdag 13. november – Wok med kjøttdeig og cashewnøtter

Skal wokresultatet bli bra, er det viktig å ha en plan for hva du skal gjøre når. Når prosessen først er i gang, må du bare kjøre på. Så her gjelder det å gjøre alt klart før showet starter.

Ukemeny for uke 46

 

Torsdag 14. november – Curry med koriander og svinefilet

En god curry er skikkelig godt både sommer og vinter, synes jeg. Er det ordentlig varmt, kjører jeg på med enda litt mer chili, bare for å møte hete med hete. Og er det iskaldt ute, må det jo mye chili til for å holde blodomløpet i gang. Funker som bare det.

Ukemeny for uke 46

 

Fredag 15. november – Rekesmørbrød med avocado

Det er mulig at dette ikke kan kalles fullverdig middag, men fullverdig snacksemat – det er det. Nå er rekene store og saftige, så her er det bare å kjøre på!

Ukemeny for uke 46

 

Lørdag 16. november – Sushi

Samle sammen troppene – ta gjerne med gjestene – og lag deres egen sushi.

Ukemeny for uke 46

 

Søndag 17. november – Lammecarre med ratatouille

Carreen er et eksklusivt stykke kjøtt og bør jo derfor behandles deretter. Kjøttet smaker definitivt best når det får lov til å ha en rød kjerne etter steking.

Ukemeny for uke 46

 

Dessert – Bringebæriskake med blåbærsaus

I tillegg til kremfløte, bruker jeg crème fraîche i denne basen. Crème fraîchen gir en god syrlighet sammen med bærene. Veldig godt blir dette!

Ukemeny for uke 46

En riktig god uke til deg!

Print Friendly, PDF & Email

Lesernes kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *