Vinnerne av hashtag-konkurransen er kåret

Du må være innlogget for å bruke disse funksjonene.

Legg til som favoritt

Legg til i ukemenyen

Legg til i handlelista

Vinnerne av hashtag-konkurransen er kåret

For 3 uker siden satte jeg igang en hashtagkonkurranse der alle som merket matbildene sine på Instagram med #denbestematen og #frutimian, eller som la dem ut på Fru Timians Facebookkonto, var med i trekningen av 4 kokebøker.

Litt forsinket har jeg nå trekt ut 4 vinnere. Det er brukerne @kjersleif, @everythingisbetterwithbutter, @barbroirina og @camhav. Er det deg, så send meg en mail med adressen din og hvilken bok du ønsker, så sender jeg den i posten så fort som jeg rekker.

Vinnerne av hashtag-konkurransen er kåret

Fortsett gjerne å merk matbildene dine med #denbestematen og #frutimian.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Utvikling og Hosting av Sircon