Ukemeny for uke 9

Du må være innlogget for å bruke disse funksjonene.

Legg til som favoritt

Legg til i ukemenyen

Legg til i handlelista

Ukemeny for uke 9

Hulahei så fort disse ukene går! Jeg synes det er søndag og posting av ukemeny for kommende uke, nesten hele tiden jeg! Forhåpentligvis er det mye som faller i smak i ukemenyen for den kommende uka også. Her er det som vanlig litt av hvert. Jeg fortsetter med mine kjøttfrie mandager – uten at jeg egentlig tenker mye over det. Med 2-3 fiskemiddager hver uke i tillegg til kanskje 1 vegetarisk, sklir den kjøttfrie mandagen fint inn i planene.

Jeg ønsker deg en riktig fin uke! Og husk; Nyt livet og nyt maten!

Ukemeny for uke 9

 

Mandag 24. februar – Thailandsk Tom Yam-suppe

Om du nå skulle synes at det er litt ekstravagant å bruke ferske kreps i Tom Yam-suppa på en helt vanlig mandag, så kan du veldig godt erstatte den med biter av torsk eller sei istedenfor. Det finnes SÅ mange utgaver og varianter av Tom Yam at her er det bare å finne fram til sin mandagavariant.

Ukemeny for uke 9

 

Tirsdag 25. februar – Bakt potet med bacon og sopp

De trenger litt tid i stekeovnen disse potetene for å bli myke hele veien gjennom. Foruten tiden er det i grunn riktig så lite jobb med dem.

Ukemeny for uke 9

 

Onsdag 26. februar – Grove pannekaker med nætter og blåbær

Hjemme hos oss er det mannen i huset som er den store pannekakelageren. Nye varianter dukker stadig opp. Her er én med blåbær og nøtter i røra. Veldig gode!

Ukemeny for uke 9

 

Torsdag 27. februar – Fiskeform med laks, reker og karri

Her er en herlig kombinasjon av reker, laks og karri!

Ukemeny for uke 9

 

Fredag 28. februar – Wraps med kylling og bønner

Kylling oppdelt i passe biter sammen med moden avokado, røde bønner og svarte oliven, godt tullet inn i tortillalefser. Det er godt det!

Ukemeny for uke 9

 

Lørdag 1. mars – Saftige biffspyd med ananas og persille

I et lengselsblaff etter sommeren konkluderer jeg med at det er fullt muligå lage grillspyd på den første dagen i mars også. og om nå grillen er pent plassert langt inni boden, er grillelementet på stekeovnen et veldig godt alternativ. Sett inn stekebrettet på den nest øverste rillen i stekeovnen og la kjøttet grilles der. Blir supergodt!

Ukemeny for uke 9

 

Søndag 2. mars – Minipaier med blomkål og kylling

Med ferdigkjøpt butterdeig kan du veldig enkelt lage mange godsaker. Jeg synes disse små minipaiene både ser og smaker aldeles fabelaktig!

Ukemeny for uke 9

 

Ukens dessert – Sjokolademarmorerte muffins

Muffins er utrolig kjekt å lage når du prutselig finner ut at baking er tingen! Røren er kjempekjapp å røre sammen og steketiden mye kortere enn til de aller fleste kaker.

Ukemeny for uke 9

Ukens gjærbakst – Grovt hjemmebakt brød

Er du glad i godt hjemmebakt brød? Da kommer du til å elske disse brødene! Dette er for meg perfekte hverdagsbrød. Grove nok til at de både metter godt og gir en god dose med fiber, og skikkelig saftige. De er dessuten fulle av knasende kjerner og frø. Og det kan jeg like.

Ukemeny for uke 9

En god uke til deg!

 

2 kommentarer til “Ukemeny for uke 9”

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Utvikling og Hosting av Sircon