Har du lyst til å være hvordan god og næringsrik barnamat? Min venninne Margit Vea holder kurs rundt i hele landet. Margit og jeg var blant annet med på Det norske måltid sammen.

Her kommer litt mer om kursene hennes! Hun skal holde kurs på Ski nå i mars og april.

Barnematkurs

Her er hva Margit selv skriver om sine kurs: «Lær hvordan lage hjemmelaget babygrøt på tre minutter. Du får tips til hvilke første moser du kan introduseres til babyen, og hvordan man på en enkel måte kan kombinere minstens mat med det familien ellers spiser.

Smaksprøver til både små og store. Det blir også smaksprøver på hjemmelaget granula (frokostblanding), grøt som ikke trenger kokes og deilig suppe.

Vi kommer inn på tema som hvorfor det er viktig med ren, ekte og ærlig mat til de minste, ernæring, barnestyrt mattilvenning, tilsetningsstoffer samt allergier/intoleranser. God tid til spørsmål.

Kurset er aktuelt for dem som har små barn eller jobber med små barn, f.eks. barselgrupper, helsestasjon og andre grupper med småbarnforeldre.

Vi kan treffes på stand 15 mars kl. 11.00 – 13.30 på Babyshop, Ski storsenter

Planlagte kurs: 28 mars og 1 april kl. 11.00 – 13.30

Ta kontakt med: Lene Solberg, Mobil: 93200111:  barnematkurs@gmail.com

Hjemmelaget mat laget av ekte, ærlige og rene råvarer gir positive smaksopplevelser, god helse og sunn matkultur de vil nyte godt av hele livet.»

 

Ps! Dette er ikke et betalt blogginnlegg, men en anbefaling om bra kurs fra en bra dame!

Print Friendly, PDF & Email

Lesernes kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *