Den beste waldorfsalaten!

Du må være innlogget for å bruke disse funksjonene.

Legg til som favoritt

Legg til i ukemenyen

Legg til i handlelista

Tid: 20 minutter

Porsjoner: 4

Den beste waldorfsalaten!

Den beste waldorfsalaten er det perfekte tilbehøret til både varm og kald mat. Og den er akkurat like god å servere til julekalkunen som til roastbiffen på 17. mai. Ja, den passer også strålende bra til grillspydet ute ved grillen.

Tradisjonelt når du lager waldorfsalat, er det vanlig å lage en base bestående av pisket krem og majones. Her bruker jeg en blanding av majones og rømme istedenfor. Det gir en litt lettere og litt mer syrlig smak. Veldig godt!

LES MER! Vil du lage waldorfsalat med kremfløte? Finn oppskriften her!

Denne waldorfsalaten rører du sammen på noen få strakser, og du kan gjerne lage den dagen før servering.

Ingredienser

2 ss majones
4 ss rømme
0.5 ts salt
nykvernet pepper
0.5 sitron saften
2 rødt eple/røde epler
3 stenger stangselleri
200 g blå druer
0.5 hjertesalat
150 g valnøtter

Slik lager du den beste waldorfsalaten

Rør sammen majones, rømme, salt og pepper i en bolle.

Ha sitronsaften i en annen bolle. Del eplene i to og fjern kjernehusene før du skjærer eplene i tynne skiver. Ha skivene i bollen og rør rundt slik at alle epleskivene blir dekt med sitronsaft. Da blir de ikke brune i fargen.

Skjær selleristilkene i tynne skiver og del druene i to. Hjertesalaten skjærer du i mindre biter. Bland forsiktig sammen alt, inklusive sitronsaften.

Kos deg med den beste waldorfsalaten!

Lyst til å sjekke ut Fru Timian SMAK?

4 kommentarer til “Den beste waldorfsalaten!”

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Utvikling og Hosting av Sircon