Spagetti med squash og fetaost

Du må være innlogget for å bruke disse funksjonene.

Legg til som favoritt

Legg til i ukemenyen

Legg til i handlelista

Tid: 30 minutter

Porsjoner: 4

Spagetti med squash og fetaost

Det er ikke så mye som skal til for å lage en skikkelig god middag. Noen få utvalgte råvarer og du er virkelig et godt stykke på vei. Her er det spagetti, squash og fetaost som får lov til å stå i sentrum for denne superenkle og gode hverdagsmiddagen!

Jeg bruker bestandig fetaost laget av geitmelk til denne middagen, men om du synes det blir litt for skarpt i smaken, kan du selvfølgelig bruke en tilsvarende ost laget av komelk også.

Du bruker akkurat like lang tid på å lage denne middagen som det tar å koke spagettien. Den passer derfor inn i kategorien «middag på under 30 minutter».

LES MER! Sånn lager du supergod og kjapp PØLSEGRYTE I ÉN KASSEROLLE – ONE POT MIDDAG!

Ingredienser

Spagetti med squash og fetaost

400 g spagetti
3 ts salt
2 fedd hvitløk
0.5 rød chili
1 squash
2 ss olivenolje
1 ts flaksalt
0.5 ts nykvernet pepper
5 greiner oregano
25 g smør
50 g fetaost

Slik gjør du

Kok opp vann i en stor kjele og ha i saltet. Vannet skal være like salt som saltvann i skjøen. Ha i spagettien og kok den etter anvisning på pakken. Når det er ca. ½ minutt igjen av koketiden, heller du spagettien over i et dørslag og lar den renne av.

Mens spagettien koker, finhakker du hvitløkfeddene og chilien og skjærer squashen i tynne skiver og har det i en stekepanne med høye kanter sammen med olivenoljen og Maldonsaltet. La det surre på forholdsvis svak varme i 4–5 minutter. Hakk opp krydderurtene og tilsett halvparten av dem i panna. La det surre videre. Ha over rikelig med nykvernet pepper og rør inn smøret.

Nå begynner etter all sannsynlighet spagettien å være ferdig. Så snart kokevannet er rent av, hvelver du den over i stekepanna og rører den sammen med hvitløken og olivenoljen.

Riv fetaosten opp i småbiter og rør den inn. Dryss over resten av urtene og server.

God måltid!

Spagetti med squash og fetaost

Spagetti med squash og fetaost

Ett kommentar til “Spagetti med squash og fetaost”

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Utvikling og Hosting av Sircon