Reklamedronningen!

Du må være innlogget for å bruke disse funksjonene.

Legg til som favoritt

Legg til i ukemenyen

Legg til i handlelista

Reklamedronningen!

Tidlig i våres var jeg i København for å spille inn reklamefilm for Finish oppvasktabletter. Noe som var en morsom opplevelse. Tablettene var tenkt ut på det norske markedet nå i dag, men de har ikke kommet ut ennå. Beklageligvis. Reklamefilmen, derimot, er jo ferdig, så da tenkte jeg at du kunne få se den her på bloggen.

Reklamefilmfolkene filmet dessuten en del av det som skjedde under filminnspillngen, og satte det sammen til en “behind the scenes”-snutt. Både bak-scenen-snutten og selve reklamefilmen kan du se i filmen under.

Her kan du se både fra innspillngen og den ferdige reklamefilmen!

Enjoy!

2 kommentarer til “Reklamedronningen!”

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Utvikling og Hosting av Sircon