Ukemeny for uke 39

Du må være innlogget for å bruke disse funksjonene.

Legg til som favoritt

Legg til i ukemenyen

Legg til i handlelista

Ukemeny for uke 39

En herlig høstuke står forhåpentligvis foran oss. Jeg fikk iallfall årest første skikkelige høstfølelse da jeg gikk ut døra i dag formiddag. Ukemenyen er også høstinspirert. Her er det masse ingredienser som hører høsten til.

Jeg ønsker deg en strålende fin uke! Og husk: Nyt livet og nyt maten!

 

Ukemeny for uke 39

 

Mandag 22. september – Indisk gryte med linser og blomkål

Har du lyst til å prøve nye smaker og kombinasjoner? Prøv denne indiskinspirerte gryta! Den er supergod med massevis av gode smaker!

Ukemeny for uke 39

 

Tirsdag 23. september – Kjapp kjøttdeiggryte

Med en pakke kjøttdeig i hus er du aldri langt unna en god hverdagsmiddag. Her blander jeg inn både gulrot og bønner og får en gryterett som hele familien liker.

Ukemeny for uke 39

 

Onsdag 24. september – Deilig fiskeform med bacon og valnøtter

Supergod og superenkel middag, perfekt på en onsdag!

Ukemeny for uke 39

 

Torsdag 25. september – Marinert kylling med couscous

Saftig kyllingfilet sammen med couscous og brokkoli. Deilig middag på hvilken som helst dag!

Ukemeny for uke 39

 

Fredag 26. september – Tacosuppe

Når du har lyst på en liten vri på den vanlige fredagstacoen, kan du jo gjøre den om til en suppe!

Ukemeny for uke 39

 

Lørdag 27. september – Honningglasert lammecarré

Lammecarré er etter min smak, helt fantastisk godt! Så smakfult og saftig, og veldig enkelt å steke til et perfekt resultat. Skjær kjøttet i fordholdsvise tykke skiver, så vil det holde seg kjempesaftig under stekingen.

Ukemeny for uke 39

 

Søndag 28. september – Bacalao

Hver gang jeg spiser bacalao tar jeg meg i å tenke at det er alt for lenge siden sist! Bacalao er rett veldig godt! Litt annerledes i smaken enn mye av det andre jeg spiser. Og det er nettopp det som gjør bacalaoen så fortryllende å spise.

Ukemeny for uke 39

 

Ukens dessert – Creme brulee med kaffesmak

Til alle dere som elsker creme brulee. Og til alle dere som har en akkurat like stor svakhet for kaffe. Her kommer den perfekte kombinasjonen: Creme brulee med kaffesmak!

Ukemeny for uke 39

 

Ukens deilige gjærbakst – Pizzaknuter med basilikumpesto

Helt siden jeg smakte basilikumpesto for første gang en eller annen gang på 90-tallet (antar jeg det var), har jeg vært særdeles svak for denne irrgrønne og smakfulle italienske sausen. Jeg får et skikkelig kick hver gang jeg spiser pesto. Her er det pizzaboller, eller pizzaknuter, som får pesto- og ostefyll.

Ukemeny for uke 39

En riktig god uke til deg!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Utvikling og Hosting av Sircon