Torsk og linser i langpanne

Du må være innlogget for å bruke disse funksjonene.

Legg til som favoritt

Legg til i ukemenyen

Legg til i handlelista

Torsk og linser i langpanne

Dette tror jeg må være en av de aller enkleste og kjappeste middagsrettene jeg bruker å lage. Jeg bruker maks 5 minutter til forberedelsene, lar formen stå i stekeovnen i ca. 20 minutter, så er det ferdig middag som hele familien elsker! Sånn kan vi like!

Vi snakker hermetiske linser, cherrytomater og torskefilet! Supergodt! Lag gjerne en enkel grønnsalat til. Det smaker jo bestandig godt.

God middag til deg!

Torsk og linser i langpanne

Torsk og linser i langpanne

til 4 personer

2 bokser hermetiske linser, á 310 g
1 fedd hvitløk
2 ss olivenolje
1 ts flaksalt
nykvernet pepper
12–14 cherrytomater
600 g torskefilet – uten skinn og bein
noen greiner timian

Sett stekeovnen på 160 grader.

Hell linsene over i et dørslag og skyll dem i kaldt vann før du har dem over i en ildfast form. FRiv hvitløkfeddet på den fine siden av rivjernet og ha i. Fordel over halvparten av oljen, salt og pepper. Rør rundt.

Del cherrytomatene i to og fisken i serveringsstykker. Fordel over linsene og fordel resten av oljen, saltet, pepperen og timiangreinene over.

Sett formen i stekeovnen og stek til fisken har fått en kjernetemperatur på 55 grader – bruk gjerne et steketermometer. Det tar ca. 20 minutter – avhengig av temperaturen på råvarene når du satte dem inn i stekeovnen.

Torsk og linser i langpanne Torsk og linser i langpanne

Torsk og linser i langpanne Torsk og linser i langpanne Torsk og linser i langpanne Torsk og linser i langpanne

God middag!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Utvikling og Hosting av Sircon