Dette tror jeg må være en av de aller enkleste og kjappeste middagsrettene jeg bruker å lage. Jeg bruker maks 5 minutter til forberedelsene, lar formen stå i stekeovnen i ca. 20 minutter, så er det ferdig middag som hele familien elsker! Sånn kan vi like!

Her bruker jeg hermetiske linser fra Bonduelle. Linsene er klare til å brukes. Det eneste jeg vil, i denne retten, er at de skal bli varme. Og når jeg bruker linser på denne måten, bruker jeg ikke å servere poteter eller annet tilbehør til middagen heller. Kanskje jeg lager en enkel grønnsalat til. Det smaker jo bestandig godt.

God middag til deg!

Torsk og linser i langpanne

Oppskrift på torsk og linser i langpanne til 4 personer
2 bokser Bonduelle hermetiske linser, á 310 g
1 fedd hvitløk
2 ss olivenolje
1 ts flaksalt
nykvernet pepper
12–14 cherrytomater
600 g torskefilet – uten skinn og bein
noen greiner timian

Sett stekeovnen på 160 grader.

Torsk og linser i langpanne

Ha de hermetiske linsene i en ildfast form og fordel over halvparten av oljen, salt og pepper. Rør rundt.

Del cherrytomatene i to og fisken i serveringsstykker. Fordel over linsene og fordel resten av oljen, saltet og pepperen over.

Sett formen i stekeovnen og stek til fisken har fått en kjernetemperatur på 55 grader – bruk gjerne et steketermometer. Det tar ca. 20 minutter – avhengig av temperaturen på råvarene når du satte dem inn i stekeovnen.

Dryss litt timian over ved servering.

Torsk og linser i langpanne Torsk og linser i langpanne

Torsk og linser i langpanne Torsk og linser i langpanne Torsk og linser i langpanne Torsk og linser i langpanne

God middag!

 

 

Dette blogginnlegget er skrevet som en del av et samarbeid jeg har med Bonduelle. 

Print Friendly, PDF & Email

Lesernes kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *