Den internasjonale hamburgerdagen!
Det er den internasjonale hamburgerdagen i dag! Tenke seg til! Den må vi feire med – HAMBURGER!
Er det grillvær der du er, noe det definitivt ikke er her, kan du jo finne frem grillen når middagen skal lages. Jeg slår et slag for stekepannen i dag 🙂
Disse burgerne har jeg på bloggen min:
Amerikansk hamburger med coleslaw
Her sparer vi ikke på noe! Dette er digg!
Historien om hvorfor disse burgerne heter helbredende burger, kan du lese om i det opprinnelige innlegget. Klikk på overskriften.
Burger med hjemmelaget thousand island-dressing
Man kan ikke lage skikkelige amerikanske hamburgere uten å gjøre dem ekstra store, så det er forholdsvis rause mål i oppskriften!
Det er nok å se på bildet for å skjønne at denne burgeren er superdupersaftig!
80-tallsklassikeren er slettes ikke død!
Morsomt med en aldri så liten osteoverraskelse midt inni burgeren!
Tex-mexburger med salsa og guacamole
Til disse burgerne bruker jeg svinedeig i tillegg til chorizopølse som jeg deler opp i små, små terninger. Og så tilsetter jeg en god del mer krydder enn jeg bruker i en straight hamburger. Skikkelig tex-mex skal, etter min smak, rive litt i smaksløkene.
Èn av de aller største mattrendene de siste årene er å lage pulled pork. Og det er kjempegodt å ha i en burger!
Dette er en av favorittversjonene til ungene i huset! Og jeg skjønner veldig godt hvorfor.
Det må jo bli godt når man har med både elgkjøtt og sprøstekt bacon!
Lag fiskekakene selv eller kjøp noen skikkelig gode i butikken. Godt blir det samme hva!
Strengt tatt er jo dette en sandwich, og ikke en burger, men nærheten er så stor, at jeg putter den inn i oversikten 🙂
Da skal du ha litt av hvert å velge mellom!
God burger!