Fra i morgen tidlig, og hele neste uke tar jeg over ICAs snapchatkonto! Det blir spennende! Hver dag skal jeg legge ut en serie med både bilder og film hvor jeg viser noe av den hverdagsmiddagen jeg spiser hver dag.

ICA har kåret med til «Dronningen av hverdagsmat», og jeg bare takker for den tittelen! Her kan du se mer av hva ICA skriver om Fru Timian. 

Jeg tar over ICAs snapchat neste uke!

Ta bilde av spøkelsesikonet med Snapchat-kameraet ditt for å følge takeoveren i ICAs snapchatkanal.

I hele september tar fire av de beste matbloggerne i Norge over ICAs Snapchat-kanal. Hver dag vil ukens matblogger snappe sine ultimate favoritter av sunn mat. Og den kommende uken er det altså min tur. Dette gleder jeg meg til!

 

Print Friendly, PDF & Email

Test 2

Test

Lesernes kommentarer

    • Hei Karoline! Tusen takk for det! De er kjempegode 🙂
      Oppskriften kommer ikke ut på bloggen før om en god stund – den skal i et magasin først – men om du sender meg en mail på marit@frutimian.no, skal jeg sende den til deg på mail 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *