Lettvint pizza med bunn av havrelomper
Jeg vet at det er veldig mange som har pizza med bunn av lomper som en god hverdagsmiddag. Den er superkjapp å lage og smaker aldeles fortreffelig. Dette er jo også veldig fint å lage når du har lyst på litt snadder til kvelds!
Oppskrift på lettvint pizza med havrebunn
til 2 personer
3 ss tomatpuré
¼ ts flaksalt
nykvernet pepper
½ ts tørket oregano
4 havrelomper
2 mozzarellakuler eller annen hvitost
noen skinkeskiver
salat til servering
Sett stekeovnen på 230 grader, varmluft. Gjerne på pizzafunksjon, dersom du har det.
Rør sammen tomatpuréen med salt, pepper og oregano og fordel tomatsausen utover havrelompene.
Skjær mozzarellaen i skiver eller riv annen hvitost og fordel både osten og skinken utover.
Stek pizzaene til osten har smeltet og har fått gyllenbrune kanter.
Åh, så godt det ser ut! Jeg har ikke tenkt på å bruke havrelomper før, så det må jeg se etter neste gang jeg er i butikken – da blir nok dette lørdagsmiddagen!
GOd lørdag, Lene 🙂
Mmmm… ser kjempegodt ut! Har tidligere hatt hell med lompepizza av vanlige lomper. Raskt og godt.
Hva tror du om å steke disse på pizzastål eller stein? Eller blir det litt for hard kost for lompene?
Det tror jeg blir helt fint, Eli 🙂
Wow, den så utrolig deilig ut! Dette må prøves, takk for tips! 🙂
Ja, det er så kjapt og enkelt, Elin 🙂
Dette ble veldig bra sammen med en salat! Perfekt for å bruke opp rester av pizzasaus, ost etter tacoen, lomper etter pølser og det man har av pålegg i kjøleskapet.
Perfekt, Inger 🙂 Takk for at du delte!
Knallgodt 🙂 Lagde nå med speltlompe og krydderskinke.
Perfekt, Lene 🙂