Ukemeny for uke 52

Du må være innlogget for å bruke disse funksjonene.

Legg til som favoritt

Legg til i ukemenyen

Legg til i handlelista

Ukemeny for uke 52

Nå er det jammen ikke mange dagene igjen til julaften! Selv om ungene her i huset nå er 12 og 14, er det full nedtelling til julaften hver eneste dag, og de gleder seg minst like mye nå som da de var små. Jeg gleder meg skikkelig jeg også! Til å spise deilig mat og til å ha skikkelig lange, seige morgener uten noen planer for dagen! Det skal bli skikkelig bra etter en riktig så heltisk førjulsvinter.

Det blir en kort ukemeny denne uken. Selve juledagene har de fleste faste middager og det er masse selskapeligheter, så her kommer det bare tips for dagene til og med julaften.

Jeg kommer til å legge ut en samlesak med masse gode julematforslag, enten på mandag eller tirsdag, så følg gjerne med på det!

Jeg ønsker deg en riktig fin uke! Og husk; Nyt livet og nyt maten!

Ukemeny for uke 52

 

Mandag 21. desember – Tomatsuppe med brødkrutonger og pesto

Jeg satser på to lette og enkle middager i starten på denne uken. Tenker at det er kjekt å ha litt å gå på til juledagene setter inn!

Ukemeny for uke 52

 

Tirsdag 22. desember – Salat med kikerter og linser

Dette er en superdeilig salat. I oppskriften står det at jeg bruker vannmelon, men det gjør jeg ikke nå på denne tiden av året. Resten, derimot, har jeg med!

Ukemeny for uke 52

 

Lille julaften – Lutefisk med bacon og ertestuing

Lille julaften er det bestandig lutefisk hos oss! Med masser av bacon, ertestuing og potetlefser. Lenge før jeg hadde hørt ordet wraps, pakket vi inn alt til lutefiskmiddagen i store potetlefser hjemme hos oss på 70- og 80-tallet! Og det er jeg fremdeles akkurat like svak for.

Ukemeny for uke 52

 

Julaften – Ribbe med massevis av godt tilbehør

Denne oppskriften er særdeles godt inspirert av Eyvind Hellstrøms ribbeoppskrift. Den er helt super og du får en nydelig saus når du gjør som dette.

Ukemeny for uke 52

 

Dessert til julaften – Riskrem

Det er utrolig enkelt og kjapt å lage kjempegod saus til riskremen.

Ukemeny for uke 52

En riktig god uke til deg!

 

Jeg er nominert i klassen Årets Matblogger i årets Vixen Blogawards. Nå er det bare noen få dager igjen å stemme på! Jeg blir veldig glad hvis du har lyst til å stemme på meg! (Du kan stemme hver 12 time) Klikk deg inn her!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Utvikling og Hosting av Sircon