Ukemeny uke 4

Du må være innlogget for å bruke disse funksjonene.

Legg til som favoritt

Legg til i ukemenyen

Legg til i handlelista

Ukemeny uke 4

Jeg elsker søndager hvor vekkerklokken ikke er slått på og hvor jeg kan gå rundt å sulle og dulle i lang tid uten at noen sier at jeg må skynde meg til et eller annet. Akkurat sånn har denne søndagen vært så langt! Masse te, levende lys og beina på kjøkkenbordet mens jeg skriver ukemenyen for kommende uke! Herlig!

Apropos te: I februar skal jeg på te-tur til London for å lære med om hvordan Twinings smaker seg fram til sine ulike tesmaker, og jeg skal på afternoon tea på Hotel Waldorf Hilton. Det gleder jeg meg veldig til! Mye mer om det kommer!

Jeg håper du finner deg noen gode favoritter denne uken! Ønsker deg en riktig så fin uke, og husk; Nyt livet og nyt maten!

Ukemeny uke 4

 

Mandag 25. januar – Laks og grønnsaker i tomatsaus

Dette er en stor familifavoritt! Bruk de grønnsakene som står i oppskriften, eller plukk etter egen smak og behag. Godt blir det nok samme hva.

Ukemeny uke 4

 

Tirsdag 26. januar – Blomkålsuppe

I nærbutikken min har de solgt blomkål for en slikk og ingenting i det siste, så har de tenkt å fortsette med det denne uken, blir dette en særdeles billig og god middag!

Ukemeny uke 4

 

Onsdag 27. januar – Spagetti og kjøttsaus

En bestandig like populær middag! Og med de enkle tipsene i oppskriften, går dette enkelt fra å være en helt ok middag – rent næringsmessig – til å være en skikkelig god bidragsyter til «5 om dagen».

Ukemeny uke 4

 

Torsdag 28. januar – Pannestekt torsk med ertepuré og sprøstekt bacon

Den ser skikkelig fancy ut denne middagen, men den er så lettvint å lage, at du gjerne kan servere den en helt vanlig hverdag også!

Ukemeny uke 4

 

Fredag 29. januar – Skinkekebabs

Lag en stor porsjon av disse eller bruk dem sammen med andre småretter til en liten tapasfest!

Ukemeny uke 4

 

Lørdag 30. januar – Skikkelig klissete kyllingklubber med coleslaw

Her er en god grunn for å finne fram sommerens barequesaus på den siste lørdagen i januar! Dette er, etter min mening, herlig familiemat!

Ukemeny uke 4

 

Søndag 31. januar – Fantastisk oksehalegryte

Let opp nærmeste kjøtthandler eller betjente kjøttdisk og bestill oksehaler med en eneste gang! Det er nok store sjanser for at de ikke har det liggende klart i kjøttdisken, men enhver kjøtthandler med respekt for seg selv, kan skaffe det i løpet av 1-2 dager.

Dette er snaddermat av ypperste kvalitet. Herlig vintermat!

Ukemeny uke 4

 

Ukens kake – Napoleonskake

Før jeg lagde napoleonskake første gangen, innbilte jeg meg at det var veldig vanskelig. Men det er det altså ikke. Nå jukser jeg litt, for jeg bruker ferdig butterdeig fra butikken.

Ukemeny uke 4

 

Ukens deilige gjærbakst – Grøvbrød med kjerner og frø

Er du glad i godt hjemmebakt brød? Da kommer du til å elske disse brødene! Dette er for meg perfekte hverdagsbrød.

Ukemeny uke 4

En riktig så god uke til deg!

 

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Utvikling og Hosting av Sircon