Ukemeny uke 7
Plutselig er det søndag og på tide å legge ut en ny ukemeny igjen. Herlighet så fort disse ukene går! Jeg håper du har hatt en fin uke og at du gleder deg til å ta fatt på en ny!
Det er litt av hvert å velge mellom i ukemenyen for denne uken. Både den superkjappe fiskegratengen og brokkolisuppen er store favoritter hos meg. Kanskje finner du deg noen nye favoritter du også!
Jeg ønsker deg en riktig så fin uke! Og husk: Nyt livet og nyt maten!
Mandag 15. februar – Laksepinner med guacamole og agurkstenger
Her har jeg laget en laksepinneversjon, og serverer rullet i en lefse sammen med guacamole og salat. Skikkelig digg, spør du meg. Jeg tror du kommer til å være enig.
Tirsdag 16. februar – Risotto med asparges og bacon
Få litt vårfølelse av denne risottoen med asparges og bacon.
Onsdag 17. februar – Den kjappeste fiskegratengen
Istedenfor å lage en fiskegrateng med hvit saus til denne fiskegratengen, moser jeg bare potetene og fisken sammen før jeg gratinerer det i stekeovnen noen minutter. I Frankrike kaller de dette for brandade, jeg kaller det bare kjapp fiskegrateng!
Torsdag 18. februar – Brokkolisuppe
I tillegg til brokkoli, bruker jeg løk, hvitløk og en gulrot i brokkolisuppen for å få en skikkelig smakfull og god suppe.
God middag!
Fredag 19. februar – Pizza på noen minutter
Bruker du tortillalefser som pizzabunn er det ikke mange minuttene som trengs før middagen er på bordet!
Lørdag 20. februar – Fylt skinkebiff med pasta og bønnesalat
Fylt med soltørkede tomater og mozzarella MÅ jo bare dette bli en fantastisk god middag!
Søndag 21. februar – Biff stroganoff
Det er skikkelig søndagsfølelse når du kan sette en duftende, rykende og særdeles smakfull gryte på bordet! Jeg vet at du egentlig skal bruke biffkjøtt i en biff stroganoff, men så lenge som gryta får en time eller to på varmen før servering, fungerer vanlig grytekjøtt veldig godt. Du kan gjerne også bruke elgkjøtt i denne gryta.
God søndag!
Det kan aldri bli for mange ostekakeoppskrifter på en blogg! Det tenker iallfall jeg, her jeg sitter og skriver enda en ny oppskrift! Denne gangen er det Oreokjeks som slår følge med ostemassen, og resultatet blir veldig godt!
Ukens gjærbakst – Pretzelboller
Få en ny og spennende smak på bollene! Her dypper jeg bollene i vann tilsatt natron før steking, og resultatet blir skikkelig godt!
En riktig god uke til deg!