Ukemeny uke 15

Du må være innlogget for å bruke disse funksjonene.

Legg til som favoritt

Legg til i ukemenyen

Legg til i handlelista

Ukemeny uke 15

Hei, kjære deg! Jeg håper du har hatt en fin helg! Jeg har brukt min på å male. Det er utrolig hvor svart en hvit vegg kan bli og fremdeles kalles hvit. Nå er de tilbake i originalfargen, hvit. Så nå er jeg sliten inni hendene av å holde kost og rulle. Da smaker det ekstra godt med en svært kopp te mens jeg skriver ukemenyen for den kommende uken.

Jeg håper du finner mye du har lyst til å lage denne uken også. Ønsker deg en riktig fin uke og husk: Nyt livet og nyt maten!

Ukemeny uke 15

 

Mandag 11. april – Pasta og laks med ertesaus

Frosne erter blir utrolig søte og gode når de blir most til en tykk saus som dette. Sausen blir dessuten skikkelig lekker å se på, knallgrønn som den blir.

Den søte ertesausen passer veldig godt sammen med stekte laksefileter.

Dette er etter min mening en strålende smakfull og superkjapp hverdagsmiddag! Prøv i vei du også!

Ukemeny uke 15

 

Tirsdag 12. april – Spagetti med lettvint tomatsaus

Når du vil ha super middag på særdeles kort tid, er dette middagen å ty til! Du bruker maks 20 minutter fra du setter i gang til middagen står klar på bordet. Og det må jo kunne ansees som godkjent.

Ukemeny uke 15

 

Onsdag 13. april – Kinesiske kyllingspyd

Jeg kan ikke garantere at det er akkurat sånn de ville ha lagd og servert disse kyllingspydene i Kina. Men oppskriften er iallfall inspirert av en kinesisk oppskrift jeg fant i et eller annet magasin. Det jeg helt klart kan garantere, er at smaken er helt eminent og at kyllingen er skikkelig saftig – under forutsetning av at den ikke stekes alt for lenge.

Ukemeny uke 15

 

Torsdag 14. april – Fiskepinner med potetstappe og grønnsaker

Fiskepinner er bestandig populært å servere her hjemme. Og når jeg lager det, bruker jeg veldig gjerne sei. Sei er billig og god fisk, og er helt eminent å lage fiskekaker og fiskepinner av.

Ukemeny uke 15

 

Fredag 15. april – Wok med svinetfilet og kokosmelk

Det tar litt tid å gjøre klar alle ingrediensene til en wok, men når alt du skal bruke først er kuttet og kappet, går det veldig kapt med selve wokingen. Og woking er, etter min mening, en perfekt hverdagssyssel når du vil ha god middag på kort tid!

Ukemeny uke 15

 

Lørdag 16. april – Kake med ost og skinke

Denne gjærkaken var en stor familiefavoritt hjemme hos oss mens jeg vokste opp. Den er fremdeles skikkelig populær når jeg serverer den hjemme hos med nå.

Ukemeny uke 15

 

Søndag 17. april – Kjøttsuppe

En gryte full av mørt kjøtt og grønnsaker som har fått trekke gode smaker i mange timer, er og blir utrolig godt. Og mange timer, det må en gryte ha. For her bruker du kjøtt som trenger noen timer for å mykne seg opp og bli akkurat så møre som kjøttet i en god gryte bør være.

Ukemeny uke 15

 

Ukens kake – Mørk sjokoladekake med rødvin

Denne sjokoladekaken er en sikker vinner.

Ukemeny uke 15

 

Ukens gjærbakst – Kanelknuter

Kanelknuter er virkelig noe av den beste søte gjærbaksten som finnes. Når den er luftig og lett, vel og merke. Og det blir den hvis du følger oppskriften min.

Finn frem råvarene og sett i gang! God bakst!

Ukemeny uke 15

En riktig god uke til deg!

 

 

 

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Utvikling og Hosting av Sircon